Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky daly Vysoké šest gólů


Branky


2. J. Žaloudek , 12. A. Zich , 27. J. Žaloudek , 33. J. Žaloudek , 48. M. Kohout , 88. M. Donát - 80. M. Novák (p.)
0

Kosičky si doma lehce poradily s hosty z Vysoké, vyhráli 6:1 a ještě spoustu šancí nedokázali proměnit. Třeba si je nechali na příští zápas v Kratonohách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předzápasová příprava

Do Kosiček vyrazil tým z Vysoké. Jelikož se hostům kryl zápas A a B mužstev, tak domácí trochu očekávali, že Vysoká nepřijede. Proto se téměř skoro celý tým připravoval na zápas v sobotu večer na otvírání letního parketu v Kunčicích, proto notně panovaly obavy, jak zápas dopadne. Soupeř přijel jen v 11ti lidech a bylo to při zápase znát. Hned ve druhé minutě si hostující obránci špatně nahráli, Jan Žaloudek přihrávku vystihl, brankáři udělal mazácky kličku a pohodlně poslal svůj tým do vedení 1:0. Ve 12. minutě se dostali domácí do dvoubrankového vedení hodně lacino. Alexandr Zich zahrával rohový kop a míč si hostující brankář srazil přímo do branky – 2:0. Ve 27. minutě to bylo již 3:0. Donát postupoval sám na brankáře, kličkou na něj nevyzrál, ale míč se vrátil zpět k němu, nahrál Janu Žaloudkovi, který tak znovu lehce vstřelil branku. Za dalších 6 minut měl Jan Žaloudek na kontě hattrick. Míč se ve vápně dostal k Bouškovi, který z první přihrál právě Žaloudkovi, který rozvlnil síť – 4:0. Naprosto bezkrevný a odevzdaný výkon hostů vyvrcholil nesmyslným vyloučením Tomáše Feistla, který zbytečně dostal dvě žluté za první poločas. To dalo ještě jasnější obrys utkání.

Volnější tempo

Ve druhém dějství chtěli domácí v poklidu kontrolovat hru a přidat další branky, což se podařilo hned ve 48. minutě. Do uličky mezi obránce si naběhl střídající Pražák, který následně našel úplně volného Mariána Kohout, jenž neměl sebemenší problém skórovat – 5:0. Kosičky se pod dojmem velkého vedení přizpůsobily vlažnému tempu hostů. Navíc to začalo působit, jako by si chtěl každý dát gól a prakticky všichni domácí hráči bezhlavě útočili. To vedlo k tomu, že se Vysoká začala dostávat do mnohem více příležitostí, jenže domácí většinou stihli protiútok zastavit, až na jeden případ. Po jednom z brejků se snažil hostující útočník vypálit, míč trefil ruku Milana Stránského a pískala se penalta. K míči se postavil Michal Novák a zkušeně proměnil – 5:1. Poslední slovo měli přeci jen domácí. Minutu před koncem si vzal míč před vápnem Michal Donát, prokličkoval přes dva hráče a tváří v tvář brankáři nedal šanci a mohl slavit branku, při které mu aplaudoval celý stadionek.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky
Milan Stránský - hráč: Dnes jsme měli jediný cíl, výhru. Což se nám povedlo. Přesto výsledek mohl a měl být větší, tolik šancí, co jsme zazdili, by nás mohlo v příštích zápasech hodně mrzet. Soupeř nám svou hrou práci velmi ulehčil. Příliš brzy jsme se však přizpůsobili jejich stylu a tak jsme jim dovolili i v deseti útočit, čehož jednou využili. 3 body ale bereme a příští týden se v zápase sezóny v Kratonohách utkáme o čelo tabulky.




Sestavy


TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - M. Kohout [-] (64. J. Mráz [-] ) , P. Tér [-] - A. Zich [-] (46. J. Pražák [-] ) , M. Stránský [-] (46. M. Dašek [-] ) - J. Žaloudek [-] - V. Beneš [-] (56. J. Novák [-] ) , M. Donát [-] , M. Stránský [-] , L. Havlín [-] (64. R. Koliáš [-] ) , D. Bouška [-]

FK Vysoká nad Labem B
J. Zákravský [-] - T. Feistel [-] , M. Hovorka [-] , O. Vicany [-] , J. Šíma [-] - M. Novák [-] , P. Filipek [-] , J. Homolka [-] , A. Hladík [-] , J. Šrámek [-] - T. Novotný [-]

ŽK: 35. A. Hladík , 36. T. Feistel , 40. M. Novák . ČK: 45. T. Feistel .
Místo: Kosičky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ležík Matěj - KOZA Martin, KEJŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.