Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřivany přestřílely Vysokou


Branky


0

Domácí hráči v zápase ani jednou nevedli, dvakrát dotáhli, ve druhém případě dokonce dvougólový rozdíl. Jenže svými chybami prakticky darovali vítězství hostům, kteří v závěru rozhodli o exportu tří bodů do Skřivan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Při nedělním odpoledni přijely do Vysoké Skřivany. Hostující tým vstoupil do utkání lepé a vytvořil si mírnou převahu, čehož využil ve 14. minutě, když po rychlém brejku přihrával Čapek na Tauchmana, který vstřelil úvodní branku utkání – 0:1. Po půl hodině utkání bylo vyrovnáno, když si míč vzal Josef Homolka, vystřelil a přesnou ranou do šibenice nedal šanci Špičákovi v hostující brance – 1:1. Do poločasu si žádný z týmů nevytvořil žádnou velkou šanci, tak se šlo do kabin za remízového stavu.

O dva góly - remíza - o dva góly

Vstup do druhého poločasu nevyšel domácímu týmu, který se asi pozapomněl v šatně. V 50. minutě mohly jít Skřivany znovu do vedení, jenže Šafařík svůj samostatný únik neproměnil. Po hodině hry přišla hektická čtyřminutovka, protože v 66. minutě napravil svou neproměněnou šanci Filip Šafařík – 1:2. O dvě minuty na to přišla další šance hostujícího týmu a Michal Matějka zvýšil vedení Skřivan už o dvě branky – 1:3. Jenže za další minutu vykřesal naději Vysoké Josef Homolka, který ukázal svou chuť k fotbalu a byl náležitě odměněn druhou vstřelenou brankou – 2:3. V 80. minutě domácí dokonce vyrovnali, když se prosadil Ondřej Vicany – 3:3, a tak se začínalo od znovu. Jenže o bodový zisk se připravili domácí sami. V 85. minutě (v zápise chybně 74.) využili hosté chybu hráčů Vysoké na polovině hřiště, Khelil našel ideálně Ondřeje Brzka, který v úniku poslal Skřivany znovu do vedení – 3:4. V 90. minutě přišlo definitivní rozhodnutí, když domácí opět chybovali jako přes kopírák, Khelil našel tentokrát Filipa Šafaříka, který tak stanovil konečný výsledek na 3:5.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem B
Josef Homolka - hráč: V dnešním utkání byli hosté o něco aktivnější. I dvoubrankové vedení soupeře jsme dokázali dotáhnout, jenže v závěru jsme přišli o všechny body. Bohužel, soupeř byl efektivnější, a když inkasujeme 5 branek, nemůžeme pomýšlet na body.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - P. Filipek [-] , O. Vicany [-] (14. M. Olšák [-] ) , J. Šíma [-] , M. Hovorka [-] - J. Píša [-] (66. T. Novotný [-] ) , J. Šrámek [-] (66. A. Hladík [-] ) , P. Kulhánek [-] , M. Novák [-] - J. Homolka [-] , J. Homolka [-]

TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - V. Zíma [-] , A. Roischel [-] , M. Matějka [-] , O. Brzek [-] , O. Šindler [-] (46. D. Pošík [-] ) - P. Vysuček [-] , E. Khelil [-] , P. Tauchman [-] (46. F. Šafařík [-] ) , J. Škaloud [-] - M. Čapek [-]

ŽK: 49. M. Matějka .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koza Vladimír - KOZA Martin, HLÍNOVSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.