2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice rozhodly ze standardních situací


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě precizně zahrané standardní situace

V Albrechticích se představil mladý tým kostelecké rezervy, který nutně potřebuje začít sbírat body nebo se nevyhne jarní skupině o udržení v soutěži. Hosté přijeli s cílem držet co nejdéle čisté konto, ale jejich úmysl se rozplynul již po 17. minutách hry. Domácí zahrávali standardní situaci z rohu vápna, prudký centr směřoval na zadní tyč, kde Velíškovi pouze stačilo nastavit nohu a otevřel skóre utkání. Při této brance určitě nemá úplně čisté svědomí brankář Kostelce, který mohl bránícím hráčům pomoci míč odehrát. O 5 minut později byl rozdíl již dvoubrankový. Chytře zahranou další standardní situaci zahráli domácí po zemi na vápno, kde se neobsazený Hořínek otočil s míčem a vystřelil přesně k pravé tyči Matouškovi branky. Mladíčci z Kostelce bojovali, ale do vyložené šance je Albrechtice nepustili a do šaten odcházeli se zaslouženým vedením.

Zbytečná červená karta za řeči

Krátce po poločasové přestávce neudržel nervy Michal Kozel a po dvou žlutých kartách za diskuzi s rozhodčím zamířil předčasně do kabin. Oslabení hosté z Kostelce i nadále praktikovali kombinační hru po zemi, ale kýžené brankové příležitosti nepřicházeli. Domácí Albrechtice byli v zakončení mnohem nebezpečnější. Nejblíže branky byli, když dvakrát nastřelili brankovou konstrukci. Další jejich šance pochytal brankář Matoušek. Nehrál se příliš pohledný fotbal a domácí bez problémů hlídali svoje vedení. Když rozhodčí naposledy pískl do píšťalky svítilo na světelné tabuli skóre 2:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop - trenér domácí: Utkání jsme rozhodli v prvním poločase, oba góly padly po rozehrání standardní situace. Fotbal to asi moc ke koukání nebyl, ale body jsou body a hlavně zas tak jednoduché utkání proti mladému, bojovnému týmu Kostelce to nebylo.




Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
D. Beran [-] - P. Zeman [-] , D. Hořínek [-] , P. Janeček [-] (85. J. Chvojan [-] ) , O. Velíšek [-] (67. T. Řehák [-] ) , L. Sršeň [-] , L. Velíšek [-] , T. Forejtek [-] , J. Jaroš [-] , T. Jedlička [-] , M. Sychra [-]

FK Kostelec nad Orlicí B
T. Matoušek [-] - A. Jošt [-] , M. Hochmann [-] , J. Kozel [-] (46. A. Křehký [-] ) , L. Krupka [-] (70. M. Bořek [-] ) , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , J. Vilímek [-] , T. Poledno [-] (63. M. Maňas [-] ) , P. Horák [-] , F. Jireš [-]

ŽK: 62. J. Jaroš , 80. P. Janeček - 25. P. Horák , 53. M. Kozel . ČK: 53. M. Kozel .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Říha Michal - ŘÍHA Jiří, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku