5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doudleby ovládly derby


Branky


14. M. Mazura , 36. S. Dudek , 46. M. Mazura , 52. J. Hudousek , 61. J. Souček - 7. J. Rada
0

Doudleby chtěly v tomto utkání bodovat a zajistit si tak účast v jarní fázi o postup. To se jim po rozpačitém úvodu povedlo a bodově se dotáhly na Černíkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil hostům

V sobotním popoledni zajížděla kostelecká rezerva k derby do nedalekých Doudleb. Kostelečtí mladíčci jsou již smíření s jarními boji o záchranu. Naopak domácí ještě neměli definitivní jistotu jarních postupových bojů. Byli to překvapivě hosté, kteří byli od úvodních minut aktivnější a zcela zaslouženě se také dostali do vedení. Dobře zahranou standardní situaci nedokázali domácí obránci odvrátit do bezpečného prostoru a kostelecký Rada poslal hosty do vedení. Vedení hostům však vydrželo pouze 7 minut. Doudleby zakombinovali na levé straně, odkud si levý obránce Matěj Mazura navedl míč na střed a z 20 metrů se přesnou střelou k pravé tyči postaral o vyrovnání. Po této brance přebrali otěže jasně domácí a na branku Kostelce se valil jeden útok za druhým. Po zbytečném zákroku na kraji vápna dostali domácí příležitost zahrávat pokutový kop. Útočník Plachetka však svoji střelu namířil pouze do tyče. Doudleby se vedoucí branky dočkaly ve 36. minutě, kdy zmatku v hostující šestnáctce využil Dudek. 

Rychlý gól ukončil naděje Kostelce

Hosté se chtěli ve druhém poločase porvat o bodový zisk a v tomto ostře sledovaném derby zanechat dobrý dojem. Tyto plány však ihned po přestávce utnul Marek Mazura, který si navedl míč od levé lajny  a křížnou střelou na zadní tyč zvýšil na 3:1. V 52. minutě zahrávali domácí rohový kop, který po nedůrazu kosteleckých bránících hráčů využil Hudousek a dorazil míč z brankové čáry za záda bezmocného Kozla. Skóre utkání uzavřel pravý bek Souček, ten potáhl míč po své straně a jeho prudký střílený centr si hostující stoper Hochman nešťastně srazil do vlastní sítě. Po této brance se utkání prakticky jen dohrávalo v klidném tempu a diváci další branky již neviděli.



Ohlasy k zápasu


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Jan Čermák - trenér: A teď si můžeme zanotovat:"Už je to uděláno, už je to hotovo...." Splnili jsme předsezónní cíl a na jaře se nebudeme účastnit sebevražedného boje o záchranu. Super. Mrzí mne jediná věc, že se utkání nemohl zúčastnit střelec týmu MK, který musel odcestovat na meditační kurz zřejmě až do Tibetu. Doufám, že brzy bude konvertovat zpět k náboženství zvanému fotbal.Ještě musím vyzvednout super výkon od Honzy Rolečka.

FK Kostelec nad Orlicí B
Tomáš Vavřinec - vedoucí mužstva: Dnešních čtrnáct minut slávy jsme vykoupili pěti góly v naší síti a zaslouženě prohráli.Gratulace soupeři k třem bodům,pochvala všech třech rozhodčích za výkon v zápase.



Sestavy


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] (76. T. Petráš [-] ) - M. Lyer [-] (65. J. Kozák [-] ) , M. Mazura [-] , J. Souček [-] , J. Krmaš [-] - J. Kopsa [-] , R. Plachetka [-] , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] - J. Hudousek [-] , S. Dudek [-] (85. J. Roleček [-] ) -

FK Kostelec nad Orlicí B
J. Kozel [-] - M. Hochmann [-] , T. Novák [-] , T. Kozel [-] , F. Jireš [-] (55. T. Poledno [-] ) - A. Jošt [-] (46. M. Kozel [-] ) , J. Šrámek [-] , J. Vilímek [-] , P. Horák [-] - A. Křehký [-] (65. M. Kaplan [-] ) , J. Rada [-]

ŽK: 31. J. Krmaš - 42. A. Jošt .
Hráči zápasu: M. Mazura , J. Souček , J. Hudousek .
Místo: Doudleby. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smrček Jakub - BAČO Ondřej, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku