0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohnišov pouze v 9 hráčích nestačil na Poříčí


Branky


0

Ohnišov po sestupu z 1.A třídy předvádí matné výkony a kolikrát má problém se na zápas i sejít. Většinou odehrají vyrovnaný první poločas, po kterém odejdou fyzicky. Jinak tomu nebylo ani v zápase s Velkým Poříčím. Hosté do unavené obrany podnikali jeden útok za druhým a konto Ohnišova zatížili 5 brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně vyrovnaný poločas

Hned v úvodu zápasu utekl Dobýval po levé straně, přihrál před bránu do ideální pozice Hanzlovi a ten již neměl problém překonat brankáře Malého. Druhou branku přidal sám Jirka Dobýval, který dostal ideální přihrávku za obranu a s přehledem rozvlnil síť. Po této brance se hosté uspokojili s výsledkem a domácí měli několik možností ke snížení. Nejaktivněji působil Remeš, který neustále zaměstnával obranu Poříčí.  Ohnišov i v devíti lidech odehrál zbytek poločasu velice vyrovnaně, svoje šance však nedokázal využít.

Unavený Ohnišov nekladl odpor

Do druhého poločasu vstoupili hosté výborně. Stodola trefil pouze tyč ale na zadní tyči byl připravený Vít, který zvýšil na 3:0. Poříčí se i nadále dostávalo do vyložených šancí, ale hosté buď netrefovali branku nebo je vychytal brankář Malý, který zachránil domácí před ještě větším brankovým přídělem. Oslabenému Ohnišovu rychle ubývaly síly a jen sporadicky se dostával k ohrožení hostující branky. Do unavené obrany se ještě dvakrát podařilo proniknout Zelenému a v obou případech si věděl rady a upravil výsledek na konečných 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Ohnišov
Kárník J. - vedoucí mužstva domácí: Kárník J., vedoucí mužstva (domácí): Bohužel jsme do utkání nastoupili v 9 hráčích a to se také promítlo do konečného výsledku

TJ Velké Poříčí
Hurdálek Josef - vedoucí týmu hosté: Domácí nastoupili pouze v 9 hráčích.Bylo jen otázkou času kdy se hosté prosadí První poločas domácí vzdorovali a prohrávali pouze o 2 branky.Druhý poločas již odpadli a výsledek mohl být pro ně daleko horší, ale hosté zahazovali jednu šanci za druhou.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
M. Malý [-] - L. Remeš [-] , V. Zrzavý [-] , M. Cuberka [-] , M. Štětina [-] , S. Krpata [-] , J. Kováč [-] , J. Čančara [-] , T. Krahulec [-]

TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] (75. Š. Marek [-] ) - T. Lupínek [-] (46. M. Jansa [-] ) , Š. Stodola [-] (77. P. Závada [-] ) , D. Hanzl [-] , J. Dobýval [-] (75. A. Jansa [-] ) , M. Vít [-] , J. Hauschke [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

ŽK: 70. J. Čančara .
Místo: Ohnišov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - HLAVÁČ Martin, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.