2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vstoupila do nové sezony vítězstvím nad Vysokou


Branky


0

Dlouho vyrovnané a otevřené utkání nakonec zvrátila ve svůj prospěch Slavia, která dokázala těžit z chyb soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávací první poločas

Utkání bylo z obou stran trochu "neučesané" na obou týmech byla znát sezonní nerozehranost, kterou ještě umocňovalo počasí poslední dní. Hradecká Slavia se v prvním poločase neubránila pár chybám, které mohly vést k ohrožení jejich branky. Hráči Vysoké si s darovanými situacemi nedokázali poradit a v koncovce je sužoval nedůraz a nepřesnosti. 

První půle tak byla spíše oťukávací a rozehřívací a žádnou branku ani vyloženou šanci nepřinesla.

Nedůraz a chyby rozhodly

Ve druhém poločase se zlepšila hlavně hradecká Slavia, její hráči se začali více nabízet do šancí a jejich snaha poprvé nesla ovoce v 58. minutě. Po rohovém kopu se míč odrazil k Jaroslavu Linhartovi, který byl v malém vápně úplně sám a pohotovou střelou překonal brankáře Karla Menšla. 

Slavia udeřila znovu v 67. minutě. Hráči Vysoké podcenili rozehrávku, tu zachytil David Veselý a táhlým lobem překonal gólmana Vysoké Menšla podruhé. Ve zbývajících minutách si již hráči Slavie svůj náskok ohlídali, a do sezony tak vstoupili výhrou 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér mužstva FC Slavia Hradec Králové: Zejména v prvním poločase byla znát určitá nerozehranost v úvodu sezony. Po přestávce naši hráči odvedli lepší výkon a dvěma brankami rozhodli o vítězství. Prokletí prohraných úvodních zápasů v sezoně bylo dnes konečně prolomeno, hráče chválím za obětavý a týmový výkon.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , M. Hloušek [-] , M. Šolc [-] , M. Mottl [-] - M. Brázda [-] , D. Veselý [-] (92. M. Klicnar [-] ) , D. Chobotský [-] (72. M. Dostál [-] ) , J. Linhart [-] (87. T. Erber [-] ) - J. Havrda [-] (80. M. Hutla [-] ) , Š. Derner [-] (84. V. Horák [-] ) -

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] (55. P. Duben [-] ) , J. Píša [-] , Z. Dušek [-] (75. V. Jílek [-] ) - J. Škvrňák [-] , M. Haken [-] , V. Pražák [-] - J. Podlipný [-] , J. Homolka [-] , V. Bělka [-]

Místo: Slavia HK. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Martínek Miroslav - KUDLÁČEK Milan, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.