0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov doma padl s Cidlinou


Branky


16. J. Dítě , 21. J. Dítě , 60. F. Klíma
0

Ani ve druhém kole si trutnovské béčko nedokázalo připsat vítězství a co víc, během dvou zápasů nedokázali trutnovští vstřelit jedinou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Cidliny

Domácí měli přitom lepší vstup do zápasu, během první čtvrthodiny si vypracovali tři dobré šance, žádná z nich ale nemířila ani do prostoru mezi třemi tyčemi. Ke slovu se tak dostali hosté. František Klíma rozehrál v 16. minutě akci po levé straně a přihrál míč Jiřímu Dítěti, jehož střelu zastavila až síť Votočekovy branky. 

Hosté byli při chuti a svými křídelními akcemi pořádně zatápěli domácí obraně. Další gólová akce se urodila ve 22. minutě. Pavel Machát potáhl míč po pravé straně hřiště a poslal střílený centr do klubka hráčů v pokutovém území Trutnova. V nepřehledné skrumáži se pohotově zorientoval Jiří Dítě a druhou brankou zvýšil vední Cidliny. 

Cidlina byla i ve zbytku poločasu nebezpečnějším týmem. Své příliežitosti ale neproměnil Klíma ani Mejstřík. Hlavičku Matějky odvraceli obránci Trutnova až z brankové čáry. 

Hosté se tak v prvním poločase ujali zaslouženého vedení 0:2.

Udržení pohodlného náskoku

Cidlina pokračovala ve druhém poločase ve stejné hře jako v prvním poločase. Svoji aktivitou zatápěli domácím a nutili je k chybám. Jednu takovou vyprodukovala domácí obrana v 61. minutě, kdy se jim nevydařila rozehrávka a k míči se zadarmo dostal František Klíma, ten se dokázal technicky dostat přes dva bránící hráče a na jeho střelu k tyči neměl brankář Jan Votoček nárok. 

Třígólové vedení přineslo velké uklidnění do řad Cidliny, a proto není divu, že se do hry dostali i hráči Trutnova. Jejich šance však dokázal s jistotou pochytat brankář Stanislav Strýhal, který si tak připsal čisté konto. 



Ohlasy k zápasu



RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér mužstva RMSK Cidlina: Střetly se dva týmy s převahou mladých hráčů. Oba soupeři chtěli především hrát, nikterak netaktizovali a logicky se vzhledem k převažujícímu věku dopouštěli řady chyb. Moji svěřenci byli především efektivnější, celkově je výsledek vzhledem k poměru šancí pro Trutnov hodně nemilosrdný.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - T. Navrátil [-] , M. Vyhnánek [-] (46. J. Švorc [-] ) , M. Kancok [-] , V. Kozák [-] (68. R. Wimmer [-] ) , J. Turner [-] - P. Ficner [-] (72. O. Hodbod [-] ) , T. Groer [-] (61. R. Klossovski [-] ) - J. Jaroš [-] , P. Doubic [-] , O. Šulitka [-] (72. D. Rejl [-] ) -

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Vincour [-] , L. Pavlata [-] , J. Matějka [-] - J. Vrabec [-] , F. Klíma [-] , P. Mejstřík [-] , P. Obermajer [-] (76. V. Šimbovský [-] ) , A. Langr [-] , P. Machát [-] (62. M. Holec [-] ) - J. Dítě [-] -

Místo: Trutnov, tráva. Počet diváků: 123. Rozhodčí: Medlík Karel - OTAVA Marian, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.