0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Vysoké na hřišti Broumova


Branky


0

Týmy z opačných pólů tabulky se střetly na hřišti Broumova. Hostům z Vysoké se v prvním poločase podařilo proměnit jednu šanci, v dalším průběhu zápasu se již žádnému z týmů nepodařilo své útoky dotáhnout do gólového konce, a zápas tak skončil těsnou výhrou Vysoké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější Vysoká se dostala do vedení

V prvních minutách zápasu se hrály bojovný fotbal a oba týmy soupeřily o každý metr prostoru. V této disciplíně byli na začátku zápasu lepší domácí fotbalisté, kteří se tak dokázali usadit na polovině soupeře. Zrychlenými akcemi Broumovští vybojovali i standardní situace, ty však zůstaly nepotrestány - střely z přímých kopů míjely branku Karla Menšla. V 24. minutě se Vysoké nepodařilo rozehrát a do brejku se dostali domácí. Marek Gago postupoval proti Karlu Menšlovi, který riskantně vyběhl až na hranici svého pokutového území. Broumovský Gago však střelou zpoza vápna těsně minul levou tyč. 

Nevyužité šance mohli domácí litovat ve 32. minutě. V té době se Broumovu nepodařilo odkopnout balon na polovinu soupeře, a Vysoká se tak opět rychle dostala do vápna domácích. K míči se dostal Josef Homolka, který posunul do lepší pozice Vojtěchu Pražákovi. Záložník Vysoké si krátce zpracoval balon a střelou na vzdálenější tyč překonal Jakuba Drahoráda. Po vstřelení branky hosté pookřáli a v 36. minutě se v dobré šanci ocitl Vojtěch Bělka. Útočník Vysoké si odstavil domácího obránce, následnou střelou ale vysoko přestřelil Drahorádovu branku. Prakticky z následující akce se do útoku po pravé straně dostal opět Marek Gago. Proti broumovskému hráči opět vybíhal brankář Menšl, Gagovi proto zakončení nesedlo a celá akce skončila autem Vysoké. Po prvním poločase tak Vysoká vedla těsně 0:1. 

Týmy nevyužívají své šance

I ve druhém poločase se často bojovalo o míč ve středu hřiště, kde hráči sváděli spoustu osobních soubojů. V 51. minutě se po dobrém technickém centru Michala Hakena pověsil do vzduchu Vojtěch Bělka. Jeho hlavičku do horního rohu branky však dokázal Jakub Drahorád vyškrábnout na roh. V 53. minutě dobře napadal rozehrávku domácích Josef Homlka, který získal míč a rozběhl se proti broumovskému gólmanovi. Jakub Drahorád ve svém brankovišti podklouzl, na poslední chvíli ale ještě dokázal Homolkovu střelu vykopnout na roh. Po rozehrávce rohového kopu střílel nebezpečně z první Jan Podlipný, Jakub Drahorád byl ale opět na své místě. 

Vysoké se nedařilo využívat své šance, a hosté proto museli být do posledních minut ve střehu. V 75. minutě se po levé straně dostal do pokutového území Vysoké Tomáš Bitnar. Domácí záložník ale svojí střelou našel pouze rukavice Karla Menšla. V dalších minutách se Vysoká dopustila několika faulů na své minutě a dostávala se pod tlak. Broumovští ale zakončovali své šance nepřesně, a hosté tak ve zbytku zápasu dokázali uhlídat těsný výsledek 0:1.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér mužstva FK Vysoká nad Labem: Utkání na těžkém terénu moc fotbalové krásy nenabídlo, o to více bylo vidět nasazení a bojovnost, zejména ze strany domácího celku. My jsme se tomuto trendu přizpůsobili až po několika minutách první půle a po půlhodině hry šli do vedení. Vzápětí po vstřelené brance nás podržel brankář Menšl, který udržel další nulu. Ani jeho protějšek nechtěl zůstat pozadu a zkraje druhé půle vychytal naše střelce v několika šancích, takže bylo o co hrát až do konce za korektního řízení trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Schubert [-] , J. Kotyza [-] , O. Gago [-] , D. Panny [-] - E. Wilke [-] , L. Beran [-] (76. J. Rolník [-] ) , D. Svoboda [-] (84. M. Štejnar [-] ) - M. Gago [-] (71. P. Bureš [-] ) , L. Hanzlík [-] - J. Schubert [-] (59. T. Bitnar [-] )

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - J. Píša [-] , J. Jelínek [-] , M. Ptáček [-] , P. Lunda [-] - J. Podlipný [-] , M. Haken [-] , J. Škvrňák [-] (83. P. Kafka [-] ) , V. Pražák [-] - V. Bělka [-] (88. V. Jílek [-] ) , J. Homolka [-]

ŽK: 37. M. Gago , 55. O. Gago , 80. D. Svoboda - 75. V. Pražák , 86. V. Bělka .
Místo: Broumov. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Horský Leonard - HLAVÁČ Martin, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.