2:1
(1:0)
62. V. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky brance v poslední minutě vybojoval Rychnov tři body


Branky


0

Po devadesáti minutách bojovného zápasu mohli být spokojení domácí fotbalisté. Rychnovští se dostali v prvním poločase do vedení, o které ale po hodině hry přišli. Vyrovnaný stav vydržel až do devadesáte minuty zápasu, kdy si za obranu Dobrušky naběhl Filip Brož a rozhodl o třech bodech pro Rychnov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

V úvodních minutách se oba týmy dostaly do prostorů před soupeřovou brankou díky centrovaným balonům. Žádnému z hráčů se však nepodařilo pořádně zakončit. Rychnovští se na nějakou dobu usadili kolem vápna Dobrušky, jejich nápor však končil nepřesnými a nedůraznými střelami.

Domácí se dokázali proháčkovat až do vápna Dobrušky, tam ale chyběl klid jak útočícím, tak i bránícím hráčům, a tyto nepřehledné situace tak nekončily výraznějším nebezpečím pro brankáře hostů. V 39. minutě domácí zapojili dostatek důrazu při svém protiútoku, k míči se dostal volný Martin Valášek, který svoji střelu zpoza vápna odrazil od břevna, a poslal Rychnov do poločasového vedení 1:0. 

 

Rychnov si vzal zpět své vedení krátce před koncem

Ve druhém poločase se hra obou týmů trochu otevřela. Hráči dostali více prostorů pro rychlejší přechody do útoků a brankáři měli o poznání více práce. Dobrušce se podařilo vyrovnat v 62. minutě. Domácím nedokázali pokrýt hráče hostů při rohovém kopu a dostatek času pro zakončení měl u levé tyč Vítězslav Malý, který nabídnutou šancí nepohrdl.

Ve středu hřiště bylo nyní ještě více prostoru. Hráči toho ale nedokázali plně využít, jejich kombinace byly nepřesné, akce se tak nemohly plně rozvinout. Více na míči se drželi domácí fotbalisté, kteří se snažili probojovat do vápna Dobrušky pomocí centrů ze hry i standardních situací. Hosté se spoléhali na protiútoky po křídlech, které však řešili nepřesnou finální přihrávkou.

 

Vyrovnaný stav tak vydržel až do závěrečných minut. V 90. minutě ale dostal perfektní přihrávku za obranu rozběhnutý Filip Brož. Hráč Rychnova nabral rychlost a přízemní střelou překonal brankáře Jiřího Jašku. V závěrečných vteřinách tak Rychnovští zvrátili stav na svoji stranu a vybojovali tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Dobruška
Bohuslav Jakoubek - trenér mužstva TJ Dobruška: Bohužel, za dnešní předvedený výkon si nezasloužilo ani jedno mužstvo body. My jsme navíc hrubou taktickou chybou v 90 minutě soupeři nabídli všechny tři .



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - J. Nosek [-] , S. Pohl [-] - M. Semerád [-] , D. Trejtnar [-] , M. Valášek [-] , J. Jedlinský [-] (67. F. Brož [-] ) , R. Zajíček [-]

SK Dobruška
J. Jaška [-] - F. Šotola [-] , L. Žid [-] , V. Malý [-] - J. Effenberk [-] , M. Bohuňovský [-] , A. Zilvar [-] , M. Štětina [-] - M. Hájek [-] , P. Matula [-] (60. J. Mikušík [-] ) , A. Hašek [-] -

ŽK: 79. J. Jaška , 81. A. Hašek .
Místo: Rychnov, tráva. Počet diváků: 71. Rozhodčí: Medlík Karel - SLAVÍČEK Lukáš, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.