4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Straky soupeře vyučily v produktivitě


Branky


33. J. Řehoř , 57. M. Bláha , 86. M. Pýcha , 88. P. Janák - 56. M. Lejnar
0

Loni pátý Hrubý Jeseník B si zahrál na hřišti někdejšího souseda v tabulce ve Strakách.  Zápas skončil rozdílem tří gólů, přestože si béčko Hrubého Jeseníka dokázalo vytvořit podobný počet šancí, jako domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól dal v první půli Jan Řehoř

Přestože v utkání padlo celkem pět branek, v prvním poločase viděli diváci pouze jednu jedinou. A museli si na ni nějakou dobu počkat. Přesněji do 33. minuty. A byla to fotbalová paráda. Domácí stoper Roman Pečenka dal míč na levé křídlo a jeho spoluhráč Jan Řehoř prakticky okamžitě po zpracování poslal míč přes celou bránu za záda Jakuba Hájka.

Nerozhodný stav trval minutu

Mnohem více šancí a taky i gólů viděli diváci až ve druhém poločase. O ten první, a vlastně i o vyrovnání, se postaral Martin Lejnar. Ten byl původně v obraně, ale pak se posunul dopředu a vyplatilo se. V 56. minutě si vzal míč a krásnou střelou pod břevno překonal Lukáše Digaňu. Jenže Straky hned v další minutě zase vedly. Postaral se o to svým gólem Martin Bláha. Hosté pak měli opět několik šancí na vyrovnání, ale bránu Digani okupovali marně. V závěru zápasu pak děma góly Straky potvrdily svoji výhru. Nejprve se v 86. minutě trefil Marek Pýcha, a pak přidal za dvě minuty čtvrtý gól ještě Petr Janák.



Ohlasy k zápasu


TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér, Straky B):: „V prvním poločase jsme se sehrávali. Vždyť plno hráčů se sešlo po dovolených poprvé, jak to tak ve čtvrtých třídách, nebo alespoň u nás bývá. Povedlo se nám jít do vedení a přestože domácí vyrovnali, my jsme se hned zvedli a dali na 2:1. Myslím, že od té doby jsme hráli svůj fotbal, který jsme vyšperkovali dalšími dvěma góly. Soupeř totiž vše vsadil na útok a my hráli do otevřené obrany.“

Hrubý Jeseník B
Josef Frcek (trenér, Hrubý Jeseník B):: „V prvním poločase jsme nedali dvě tutové šance a naopak domácí se jedno prosadili a vedli 1:0. Ve druhém poločase jsme to trochu přeskupili a Lejnarovi se povedlo vyrovnat. Jenže za chviličku jsme zase prohrávali. Přitom ve druhé půli jsme měli asi pět velkých šancí, které jsme nedali. Dojeli jsme na produktivitu. Straky se dostaly ve druhé půli třikrát k bráně a daly z toho tři góly. Proměnit každou druhou šanci, tak jsme tam v poklidu vyhráli. Výsledek neodpovídá průběhu hry.“



Sestavy


TJ Straky B
L. Digaňa [-] - M. Šrůt [-] , J. Řehoř [-] (66. M. Kadeřábek [-] ) , M. Pýcha [-] , R. Pečenka [-] , L. Macoun [-] , L. Sluka [-] , M. Bláha [-] , J. Novák [-] , P. Janák [-] , M. Horáček [-] (90. J. Vítek [-] )

Hrubý Jeseník B
J. Hájek [-] - P. Otta [-] (66. M. Kolarovský [-] ) - R. Stránský [-] , T. Kučera [-] , T. Jirouš [-] , T. Rais [-] (65. P. Línek [-] ) , Z. Jirouš [-] , J. Jeník [-] , M. Lejnar [-] , T. Rybín [-] (23. Š. Šona [-] ) , J. Jeník [-]

ŽK: 79. P. Janák - 64. T. Rais .
Hráči zápasu: L. Digaňa .
Místo: TJ Straky. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nehasil Karel - ŘEHÁK Martin (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.