Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křinec potvrdil roli favorita a vyhrál ve Chlebích


Branky


0

Křinec potvrdil výhrou na hřišti Chleb vzrůstající formu a zařadil se tak po boku Rožďalovic B a Mcel k vážným favoritům na postup do třetí třídy. Naopak Chleby si připsaly další porážku po sérií zápasů s těžkými protivníky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi tři tyče v prvním poločase mířil pouze Novotný

První poločas se hrál celkem vyrovnaný zápas, který fanoušky obou táborů musel bavit. V páté minutě napřáhl po odraženém balonu z vápna Novotný a Křinec vedl - 1:0. Poté se spíše bojovalo ve středu hřiště, ale Křinec postupně přebíral iniciativu na hřišti. V 17. minutě musel pro zranění odejít ze hřiště útočník Vymlátil. V dalším průběhu prvního poločasu Chleby měly šanci na vyrovnání po rohovém kopu, avšak domácí Jenčík jen mířil nad branku. První poločas nabídl i ošemetné situace na obou stranách, domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu po faulu na Konfršta, na druhé straně hosté po faulu na Chvojku - v obou případech zůstala píšťalka hlavního rozhodčího němá. Křinec poté spálil ještě další šance na zvýšení svého náskoku, a tak se šlo do šaten za hubeného stavu 1:0 pro hosty.

Zbytečné chyby domácích a zlepšená hra hostí

Druhý poločas začal Křinec náporem. Běžela teprve 48. minuta a ve vápně dostal balon hostující Chvojka a pohrál si s několika obránci a pohodlně zavěsil k tyči - 2:0 pro Křinec. Za necelých pět minut již to bylo 3:0, hosté sehráli rychlý přechod do útoku, na konci této pohledné akce byl opět Chvojka, který zaznamenal druhou trefu v zápase. Domácím se nedařila kombinace a všechny pokusy končili na připravené obraně hostů. V 68. minutě přidal Křinec další branku po chybě domácích obránců, kdy se trefil hostující Mitro - 4:0. Domácím se poté přeci jen podařilo vsítit čestný úspěch, kdy po krásné akci byl na konci Zajíček, který se přesně tefil k tyči - 1:4. Poslední slovo v zápasu však měl opět Křinec, který po další chybě v obraně daroval soupeři další branku, trefil se střídající Holas - 5:1 pro Křinec.



Ohlasy k zápasu


Chleby
Jan Jenčík (obránce, Chleby):: ,,V utkání jsme dokázali se soupeřem držet krok pouze poločas, ve druhém poločase se projevila kvalita soupeře a Křinec zaslouženě vyhrál. Nedokázali jsme podržet balon a pořádně si přihrát, vzadu jsme zbytečně svými chybami vytvářeli šance soupeře. "

Křinec
Radim Prokop (záložník, Křinec):: ,,Po ne zcela vydařeném utkání proti Netřebicím jsme si chtěli ve Chlebech zahrát fotbal a ideálně zvítězit, aby nám neutekli konkurenti v boji o postup. Myslím si, že jsme vývoj utkání celý zápas kontrolovali. Domácí sice vstřelili branku, ale už by bylo těžké zápas otočit. Dle mého názoru jsme si vítězství zasloužili a věřím, že nás nabudí do příštího týdne, kdy hostíme Rožďalovice."



Sestavy


Chleby
P. Kyrpal [-] - P. Ullmann [-] (24. [-] ) , K. Šatný [-] , P. Hůlka [-] (78. L. Černý [-] ) , J. Jenčík [-] - P. Krumpolec [-] (65. M. Matanovič [-] ) , P. Kučera [-] , D. Sandholz [-] , P. Horák [-] - V. Zajíček [-] , J. Konfršt [-]

Křinec
A. Reich [-] - V. Lhota [-] (75. T. Kulich [-] ) , P. Brzobohatý [-] , O. Trčka [-] (85. T. Komárek [-] ) , L. Mitro [-] - R. Prokop [-] (67. R. Holas [-] ) , M. Žmolil [-] (39. D. Pěkný [-] ) , L. Novotný [-] , D. Holas [-] - P. Chvojka [-] , M. Vymlátil [-] (17. M. Nýč [-] )

Hráči zápasu: P. Chvojka .
Místo: Chleby. Počet diváků: 10.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.