3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žitovlice doma potvrdily roli favorita


Branky


0

Souboj dopadl podle papírových předpokladů a Žitovlice si připsaly další tři body do tabulky, když porazily tým Netřebic na svém hřišti 3:1. Touto výhrou se posunuly již na 3. místo v tabulce. Naopak Netřebice stále čekají na svou první výhru či zisk nějakých bodů a patří jim nelichotivá poslední příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas přinesl pouze jednu branku

První poločas byl ve znamení šancí domácích, ale dlouho se nedokázali prosadit. Netřebice se úspěšně bránily až do 35. minuty, kdy však poprvé v utkání kapitulovaly, autorem branky domácích byl Martin Břichnáč. Tento výsledek vydržel i do konce prvního poločasu, takže veselejší do kabin odcházeli hráči Žitovlic. 

Trápení favorita

Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, domácí stále hráli útočně, ale nedokázali se střelecky prosadit. A tak přišel trest v podobě vyrovnávací branky hostí, trefil se Ondřej Šandera, od 50. minuty byl tak stav utkání nerozhodný 1:1. Schylovalo se tak k velkému překvapení, avšak to nedopustil v 80. minutě Jaroslav Novák, který poslal opět domácí do vedení 2:1. Za šest minut udeřili domácí potřetí, v pokutovém území byl faulován domácí hráč, a Václav Gestřánek zkušeně penaltu proměnil. Hosté již nedokázali reagovat, a tak utkání nakonec skončilo výhrou domácích Žitovlic nad hostujícím týmem Netřebic 3:1.



Sestavy


Žitovlice
J. Poděbradský [-] - V. Gestřánek [-] , R. Malý [-] , M. Novák [-] , M. Kříž [-] - J. Poděbradský [-] , J. Bednář [-] (85. P. Buka [-] ) , P. Škoda [-] - M. Břichnáč [-] , J. Novák [-] - M. Škoda [-]

Netřebice
V. Volráb [-] - J. Pipek [-] , M. Melišík [-] - J. Knížek [-] , P. Kubáň [-] , M. Bureš [-] (82. V. Peterka [-] ) - T. Preisler [-] (88. V. Stegbauer [-] ) , J. Vonička [-] - O. Šandera [-] , M. Pokorný [-] , M. Frank [-]

ŽK: 84. V. Gestřánek - 2. M. Bureš , 30. J. Vonička , 84. J. Pipek .
Hráči zápasu: J. Novák .
Místo: Žitovlice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hlavička Pavel - KŘÍŽ Roman (N), PINKAS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.