Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru hostů ke konci utkání zařídil Patrik Fiferna


Branky


0

V utkání dvou týmů ze spodku tabulky si lépe počínali hosté z Běrunic a brankou ke konci utkání zvítězili 3:2 na hřišti Záhornic. Běrunice B si připsaly teprve třetí výhru v sezóně a bodově se přiblížily Chlebům. Záhornice si připsaly již pátou prohru v řadě a zůstávají po 9. kole na 12. místě v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům v poločase zajistil vedení Luboš Janouch

Domácí chtěli přerušit sérii proher a v utkání začali dobře, již v 8. minutě poslal domácí do vedení Jiří Michálek. S tímto se však nechtěl smířit hostující hráč Luboš Janouch, který ve 20. minutě nejdříve vyrovnal, a poté poslal svůj tým do vedení v 35. minutě. Domácí do konce poločasu již nedokázali vstřelit branku, a tak hosté odcházeli do kabin za příznivého stavu ve svůj prospěch.

Štěstí se přiklonilo na stranu hostů

Ve druhé poločase se domácí tlačili více do útoku a snažili se něco udělat s nepříznivým stavem. To se jim nakonec podařilo, v 52. minutě vyrovnal Petr Donát. Hosté poté byli aktivnější, ale nedařilo se jim proměnit své šance. Když už to vypadalo, že utkání skončí remízou, tak se prosadil hostující Patrik Fiferna a zajistil tak tři body pro hostující Běrunice B. 



Sestavy


Záhornice
R. Ouzký [-] - P. Donát [-] , J. Michálek [-] , J. Popek [-] , M. Mráz [-] , V. Brzák [-] , P. Jelínek [-] , P. Karásek [-] , P. Lízner [-] , M. Rais [-] , V. Fuchs [-]

Běrunice B
P. Šafařík [-] - T. Brzák [-] , D. Hála [-] - P. Fiferna [-] , Z. Janouch [-] - L. Janouch [-] , P. Ouzký [-] - J. Kopřiva [-] , M. Janouch [-] , J. Janouch [-] , D. Novák [-]

Hráči zápasu: L. Janouch .
Místo: Záhornice. Počet diváků: 10.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.