Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrbice doma nedopustila překvapení a připsala si za výhru tři body


0

Domácí potvrdili papírové předpoklady a porazili poslední tým tabulky Netřebice 4:0. Vrbice se pyšní nejlepší obranou celé soutěže, když inkasovala pouze 14 branek. Naopak hosté mají nejhorší útok z celé soutěže, když zaznamenali pouze 11 branek. Vrbice se díky výhře udržela v kontaktu s čelem tabulky, na první Mcely ztrácí 4 body. Netřebice si stále musí počkat na zisk prvních bodů v této sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu dvoubrankové vedení

Tuto neděli přivítali hráči TJ Sokol Vrbice na svém hřišti tým TJ Sokol Poděbradská Blata Netřebice, který byl dosud bez bodu. Utkání řídil rozhodčí Salava. Ten nemusel řešit žádné sporné nebo vyhrocené situace, protože utkání probíhalo v klidném duchu. V první minutě utkání se dostal do stoprocentní šance domácí útočník Jakub Hejcman. Sám proti brankáři Vorlábovi ovšem neuspěl. Zápas se odehrával po většinu času na polovině Netřebic. Domácí poprvé udeřili ve 24.minutě. Herčíkův trestný kop z hranice velkého vápna uklidil výstavní rybičkou míč do brány David Suchochleb. Vrbice se ujal vedení 1:0. Atakování netřebické rozehrávky přineslo další změnu skóre ve 34.minutě. Útočník Jakub Hejcman dobře napadal rozehrávku hostujícího golmana Vorlába s jeho obranou. Po jejich chybě zvýšil Petr Hečík, střelou do prázdné brány, náskok Vrbice na 2:0.

Hosté inkasovali ještě dvě branky

Druhý poločas probíhal podobně jako ten první. Domácí ofenzivní hráči pálili jednu šanci za druhou. Netřebice se přes vrbickou defenzivu dostávali k bráně domácích spíše sporadicky. V 56.minutě zvýšil náskok Vrbice na 3:0 svým druhým golem v zápasu David Suchochleb. Tímto výkonem se dostal do sestavy kola. Skore se naposledy měnilo v 61.minutě, kdy razantní střelou napříč bránou prostřelil golmana středopolař Miloš Jiránek. Domácí tak potvrdili očekávanou výhru na 4:0.



Ohlasy k zápasu


Vrbice
Roman Šimr (vedoucí mužstva, asistent trenéra), Roman Pelc (trenér mužstva): Roman Šimr: "Před zápasem jsme si řekli co a jak. Vzali jsme si ponaučení z předcházejícího smolného zápasu se Strakama. Do zápasu jsme vlétli hned od začátku a šancí jsme si vytvořili víc než dost, ale nebyli jsme tak efektivní. Při rozcvičení jsem se zaměřil hlavně na našeho brankáře, který ale během zápasu neměl vážnější práci. " Roman Pelc: "Utkání mělo jednoznačný průběh pod naší taktovkou. Měli jsme spoustu šancí, jejichž neproměnění nás mrzelo. Konečný výsledek mohl vypadat úplně jinak. Se silnějším soupeřem neproměněné tutovky rozhodují zápas. Do příště musíme toto zlepšit."

Netřebice
Martin Melišík (obránce): Do utkání jsme nastoupili v neúplné sestavě, chybělo nám pár hráčů z obrany. Soupeř nás trestal ze standardních situací a po nedůsledném bránění. Výhru si však za svůj výkon zasloužil.



Sestavy


Vrbice
O. Vykouk [-] - M. Pelc [-] , O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - D. Suchochleb [-] , V. Melíšek [-] (62. P. Šulek [-] ) , T. Midloch [-] , M. Jiránek [-] (80. V. Adamec [-] ) - P. Herčík [-] , J. Hejcman [-] -

Netřebice
V. Volráb [-] - Z. Bek [-] , M. Melišík [-] , V. Fendrych [-] - R. Kudry [-] (58. P. Peřina [-] ) , P. Kubáň [-] - T. Preisler [-] - V. Turek [-] , J. Knížek [-] (46. J. Vonička [-] ) , V. Melišík [-] , M. Pokorný [-] (46. V. Stegbauer [-] )

Hráči zápasu: D. Suchochleb .
Místo: Vrbice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Salava Václav - ZELINKA Miloš (N), PINKAS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.