0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr 13. kola neměl vítěze, oba dva týmy se rozešly po bodu


Branky


0

I poslední podzimní kolo se hrálo jedno pikantní utkání, ve kterém se střetli domácí Dlouhopolsko (před tímto kolem druhý tým tabulky) a lídr tabulky, hostující Mcely. Zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou, Mcely se tak staly půlmistrem soutěže. Domácí Dlouhopolsko nakonec zakončilo podzimní část na třetím místě, ale se ztrátou pouhých čtyř bodů na první Mcely. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vyčkávaly a nechtěly udělat chybu

Souboj prvního a druhého týmu tabulky (pořadí bráno před tímto odehraným kolem) nabídl velice bojovný fotbal. Oba dva týmy hrály proti sobě poprvé a přizpůsobily tak strategii tomu, aby ani jedna strana neudělala chybu a pouze vyčkávaly. První poločas nabídl plno osobních soubojů, ale převážně se hrálo ve středu hřiště, jelikož pozorné obrany na obou stranách nedovolovaly další rozvinutí útočných akcí. První poločas tedy skončil zaslouženou bezbrankovou remízou. 

Domácí v závěru udrželi remízu

Druhý poločas nabídl již více šancí. Iniciativu na své kopačky již přebrali hosté, kteří na hřišti působili živěji a větším fyzickým fondem oproti domácím. Výsledkem všeho bylo to, že Mcely častěji držely míč na svých kopačkách a vypracovaly si mírný tlak. Domácí zodpovědně přistupovali k bránění největší útočné hrozby soupeře Martina Hojsáka, kterému i díky terénu se nedařilo jako obvykle. Přesto si hosté vypracovali v závěru utkání dvě obrovské šance, po kterých mohli vítězství strhnout na svou stranu. Při první šanci však výborně zasáhl domácí brankář, při té druhé hosté dokonale rozebrali domácí obranu a na konci akce byl Jiří Pažout, ale bohužel netrefil bránu. Šlágr kola tak skončil remízou 0:0



Ohlasy k zápasu


Dlouhopolsko
Daniel Jindra (záložník): První poločas byl hodně vyrovnaný a žádný z týmů nechtěl udělat chybu. V polovině druhého poločasu nás soupeř již začal přehrávat, byl na tom lépe fyzicky a vypracoval si i dvě velké šance, ale na štěstí neproměnil. Podle mě si myslím, že to byla spravedlivá remíza. Navíc jsme rádi, že se nám podařilo uhlídat nejlepšího útočníka Hojsáka, což bylo klíčové pro náš dobrý výsledek.

Mcely
Martin Hojsák (útočník): Myslím si, že se jednalo o velice bojovné utkání, a z obou stran se hrál velice opatrný fotbal. Našemu týmu nevyhovoval terén, který byl pro obě strany stejný. V druhém poločase jsme domácí mírně zatlačili a měli územní převahu. Škoda ze neproměnil Pažout největší šanci utkání, kdy jsme rozebrali domácí obranu, ale nakonec vše skončilo střelou do lesa. Nakonec bereme bod, i když podle toho jak se utkání vyvíjelo je to pro nás ztráta, na druhou stranu jsme rádi, že jsme neprohráli a přezimujeme na prvním místě tabulky.



Sestavy


Dlouhopolsko
J. Budai [-] - P. Hingar [-] (46. P. Kříž [-] ) , J. Sisák [-] , J. Kříž [-] (56. O. Šeruda [-] ) , J. Kročák [-] , L. Košátko [-] , D. Jindra [-] , L. Novák [-] , J. Kříž [-] , M. Hájek [-] , L. Seifert [-]

Mcely
J. Němeček [-] - O. Bartoš [-] - V. Löbl [-] , V. Klouček [-] , J. Kosina [-] (46. J. Řanda [-] ) , J. Pažout [-] - M. Hojsák [-] , M. Hojsák [-] (74. D. Matyásek [-] ) , L. Bartoš [-] , J. Mareček [-] , D. Fejér [-] -

ŽK: 36. L. Novák , 63. J. Kročák - 26. M. Hojsák .
Místo: Dlouhopolsko. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Salava Václav - VOCÁSEK Jindřich (N), HOJSÁK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.