Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ani posily Všechlapům nepomohly


0

Tým Všechlap po svém návratu do třetí třídy výrazně posílil tým. V jeho základní sestavě se objevilo hned pět nových tváří – vedle stoperů budiměřického Michala Gajdoše a Radka Paštiky ze Chlebů nastoupil na kraji obrany Přemysl Moník z Polabanu Nymburk. V útoku kopal Lukáš Procházka z Kamenného Zboží a ve středu zálohy se objevil nadějný mladík Petr Srcháček z Králova Dvoru. Ani to ale na Dvory nestačilo. Ty sice ve Všechlapech prohrávaly 0:1, ale pak dokázaly zápas dvěma góly otočit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól dal Srcháček

Už od začátku zápasu měly více ze hry Všechlapy. Většinou kontrolovaly míč a několikrát se dostaly před bránu Tomáše Loudila. Jenže dlouho se nedokázaly prosadit. Povedlo se to až ve 35. minutě, kdy se do míče opřel Srcháček a dal tak první mistrovský gól za Všechlapy. Domácí tým měl ještě další šance, ale na skóre se do poločasové přestávky nic neměnilo. Obrovskou příležitost měl třeba Tomáš Hofman, který dokonce obešel i brankáře Loudila, jenže dostal se do ostrého úhlu a když chtěl poslat míč do brány, trefil pouze vracejícího se Loudila.

Zápas otočil Filipčík

Všechlapy si vytvořily další šance i ve druhém poločase. Jenže Hofman pak neproměnil další šance a stejně si počínal jeho spoluhráč Lukáš Procházka. A tak přišla chvíle Tomáše Filipčíka. Mladý útočník měl před sezonou zájem posílit právě Všechlapy, nakonec ho však jeho mateřský klub ze Sadské pustil do Dvorů. A byl to právě on, kdo dvěma góly otočil skóre. Nejprve se trefil za záda brankáře Martina Panovce v 60. minutě, a pak poslal dalším gólem v 75. minutě Dvory do vedení. Překvapení hráči Všechlap chtěli vrhnout síly do útoku, jenže to nebylo nic platné. Dvory si tak odvezly všechny tři body.  



Ohlasy k zápasu


Všechlapy
Milan Košvanec (asistent trenéra, Všechlapy):: „Na soupeře jsme se připravovali. Začátek zápasu nám celkem vycházel. Nepouštěli jsme Dvory do žádných větších šancí. Z povedené akce ve 35. Minutě jsme vedli 1:0. Po levé straně si Procházka a Hofman vyměnili míč, a pak Srcháček vstřelil úvodní gól. Měli jsme i další zajímavé šance. Jenže třeba Pavel Hejna netrefil dvakrát míč a další góly mohl dát Hofman, který šel sám na bránu a kličkou se vyhnal mimo ideální střelecký uhel, dostihli ho obránci a on zakončil nepřesně. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že budeme hrát více po zemi. Ale vůbec nám nevyšel vstup a nedrželi jsme se pokynů. Soupeř nás pak zatlačil a nám se nedařilo držet míč na jeho polovině. Měli jsme sice dva slibné brejky, ale Lukáš Procházka neproměnil a ani Hofman nedal gól, když šel sám na bránu. Po rychlém přečíslení pak hosté kopali roh, odražený míč se dostal k Filipčíkovi, a ten z velkého vápna prostřelil všechno. Za chvíli padnul i druhý gól, kdy po faulu Soukal zahrával trestňák, trefil to před brankáře a nikým neobsazený Filipčík skóroval podruhé. Za nás pak ještě měli další střely Srcháček a Rozvoral, ale už jsme hráli trochu v křeči. Měli jsme slušnou podporu fanoušků, ale už nám nepomohlo ani střídání.“

Dvory
Aleš Břetenář (vedoucí mužstva, Dvory):: „Zápas byl hodně ovlivněný větrem, takže v prvním poločase měli více ze hry Všechlapy hrající po větru a v druhé půlce se to obrátilo a podařilo se nám i otočit nepříznivý vývoj utkání. Pro diváka to nebyl moc atraktivní fotbal. Na obou mužstvech byla znát dlouhá zápasová pauza a bylo to spíše takové trápení kolem půlící čáry.“



Sestavy


Všechlapy
M. Panovec [-] - P. Hejna [-] , R. Paštika [-] , M. Gajdoš [-] , P. Moník [-] - R. Prokop [-] (34. P. Kalista [-] ) , P. Srcháček [-] , R. Rozvoral [-] , V. Veselý [-] - T. Hofman [-] , L. Procházka [-] (62. J. Dandaš [-] )

Dvory
T. Loudil [-] - O. Břetenář [-] , P. Sobota [-] , L. Jebavý [-] , M. Pýcha [-] - K. Horáček [-] (52. D. Poupa [-] ) , L. Bárta [-] , D. Záruba [-] , R. Lochman [-] (65. A. Břetenář [-] ) - A. Soukal [-] , T. Filipčík [-]

ŽK: 89. R. Paštika - 42. O. Břetenář , 44. L. Bárta .
Místo: Všechlapy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Salava Václav - NĚMEČEK Martin (N), JEŘÁBEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 19 78:23 49
2 Sokol Stratov 17 53:10 40
3 Poříčany B 19 52:29 40
4 TJ Sokol Třebestovice 19 79:35 39
5 Tatce 18 49:47 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 24
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 15
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 53 58,9% 0
2 Venca Likeš 18 51,4% 0
3 Radek Hruška 16 38,1% 0
4 Milan Fér 10 76,9% 0
5 Miroslav Liška 6 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku