2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stratov dvakrát dotáhnul Kounice


Branky


0

Hned v prvním kole se spolu potkaly dva týmy, které patřily v loňské sezoně do horních pater tabulky. Loni šestý Stratov doma hostil čtvrté Kounice, kterým utekl postup prakticky jen o tři body. A hosté ukázali, proč patřili mezi nejlepší týmy. Dvakrát ve Stratově vedli. Nicméně ani tak si nakonec neodvezli všechny body. O výhru přišli pět minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kounice vedly po kombinaci

Hostující tým šel ve 24. minutě do vedení, když se kombinací dostali až před bránu Petra Ulmana a Lukáš Šedivý a pohodlně poslal míč do jeho brány. Šedivý měl během prvního poločasu ještě další větší šanci, když si doslova položil domácího brankáře. Jenže domácí obránci ho stačili doběhnout, on navíc uklouznul a oni mu ukopli míč. I Stratov měl nějaké šance. Jednou měl rychlý protiútok, pak centr z pravé strany a Michal Liebelt v bráně Kounic se pořádně zapotil, aby míč vytáhl na rohový kop.

Parádní lob Waltera zajistil bod

Ve druhém poločase byl Stratov nebezpečným tým, nicméně velkou šanci si vytvořili zase hosté. Střela Pavla Sochora se ale odrazil od tyče do tyče, a pak vyletěla ven místo do brány. Domácí tým se dočkal vyrovnání v 70. minutě. Po faulu Byliny na hranici pokutového území nařídil rozhodčí Houžvička pokutový kop. Po konzultaci s pomezním rozhodčím se ale nakonec kopal jen trestný kop. K němu se postavil Effenberger. Jeho centr hlavičkoval Michal Kubín a už to vypadalo na gól, jenže Micahl Liebelt míč vyrazil. Hned však následovala dorážka Ladislava Jelínka a na tu už byl kounický gólman krátký. Nerozhodný stav však vydržel pouze sedm minut. Po další kombinaci se prosadil opět Šedivý, který míč poslal nekompromisně na zadní tyč. Stratov se pak vrhnul do útoku a odměnou mu bylo vyrovnání. A bylo to po chybě hostů, kteří špatně rozehráli, Walter běžel sám na brankáře, kterého nakonec přeloboval. Hosté pak chtěli urvat výhru na svoji stranu. Střely Červenky a Olmra už ale minuly bránu. 



Sestavy


Sokol Stratov
P. Ulman [-] - L. Novák [-] , M. Kubín [-] , M. Horvát [-] , L. Jelínek [-] , D. Petráš [-] , P. Soukup [-] , Z. Walter [-] , F. Kaucký [-] , P. Horvát [-] , M. Effenberger [-]

Kounice
M. Liebelt [-] - T. Liebelt [-] , J. Vorlíček [-] , P. Sochor [-] , L. Šedivý [-] , R. Budský [-] , M. Valenta [-] , R. Bylina [-] , A. Verner [-] , M. Olmr [-] , J. Strejc [-]

Hráči zápasu: L. Novák .
Místo: Stratov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Houžvička Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.