Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory po minulé výhře inkasovaly od Kamenného Zboží 6 branek


Branky


0

Dvory v prvním kole překvapivě vyhrály na hřišti Všechlap, kde prohrávaly o jeden gól. Naopak Kamenné Zboží prohrálo v prvním kole zápas v Bobnicích, když inkasovalo deset minut před koncem. Tentokrát se role obrátily. Dvory prohrály a Kamenné Zboží zvítězilo. Především to bylo díky druhému poločasu, kdy nastřílelo tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů v první půli

V prvním poločase to byla doslova přestřelka. Skóre otevřel v 6. minutě Filip Betka. Ve 20. Minutě ale vyrovnal pěknou střelou Radek Lochman. Jenže Kamenné Zboží šlo ve 30. minutě znovu do vedení, když se tentokrát trefil Oleh Vynohradov. Dvory se však nevzdaly a dvěma góly otočily skóre ve svůj prospěch. Nejprve se trefil ve 36. minutě Tomáš Filipčík, a pak dvě minuty před přestávkou zvýšil skóre na 3:2 David Poupa. Když už se zdálo, že s náskokem půjde do kabin domácí tým, vzal si míč Josef Uhlíř a hlavičkou dokázal přehodit brankáře Karla Horáčka, který nahradil v bráně absentujícího Tomáše Loudila.

Pohroma pro domácí

Hostující tým ve druhém poločase zabral a střílel další góly. Hned po třech minutách se trefil Ondřej Jupa, a v 57. minutě se podruhé v zápase trefil Josef Uhlíř. Kamenné Zboží pak vedlo i o tři branky. Čtyři minuty po Uhlířovi totiž přidal druhý gól Filip Betka, když doslat přesný míč od Vynohradova a z voleje prostřelil brankáře. Domácí tým pak na chvilku odpadl a zápas se spíše dohrával z povinnosti. V závěru mohl ještě korigovat skóre Adam Soukal, ale střílel mimo Semerádovu bránu.



Ohlasy k zápasu


Dvory
Aleš Břetenář (trenér, Dvory):: „V zápase bylo vidět spousta nepřesností z obou stran. První poločas to byla tahanice a skončilo to 3:3. Dostali jsme těsně před půlkou zbytečný gól. Když začala druhá půlka, tak nás zlomily slepené góly a bylo v podstatě po zápase. Kameňák hrál dost tvrdě a moc jsme se s tím nesrovnali. Taky jim zachytal gólman. Ten náš měl rodinnou oslavu, jeho dvojčata měla narozeniny. Ale myslím, že Karel zachytal dobře. V minulosti už párkrát chytal, tak to není úplně nováček v bráně.“

Kamenné Zboží
Josef Skořepa (vedoucí mužstva, Kamenné Zboží):: „V první půli to byla velká přestřelka a z kraje druhého poločasu jsme dali tři góly a bylo po zápase. Chytal jim hráč z pole, takže se to možná na jejich výkonu podepsalo. Ale je fakt, že nám nějaké šance vychytal. Třeba Betka měl další šance, ale nedokázal zachovat rozvahu a přehled.“



Sestavy


Dvory
K. Horáček [-] - P. Sobota [-] , L. Jebavý [-] (40. A. Břetenář [-] ) , O. Břetenář [-] , P. Valiček [-] - D. Poupa [-] (46. A. Soukal [-] ) , M. Pýcha [-] , R. Lochman [-] , D. Záruba [-] - L. Bárta [-] , T. Filipčík [-]

Kamenné Zboží
D. Semerád [-] - P. Koudelka [-] , M. Horáček [-] (80. M. Brynych [-] ) , O. Vynohradov [-] , F. Betka [-] , O. Jupa [-] , J. Uhlíř [-] , J. Syrový [-] , P. Pata [-] , V. Tržický [-] , J. Klár [-] (70. P. Šonský [-] )

ŽK: 31. O. Břetenář - 35. V. Tržický .
Hráči zápasu: J. Uhlíř .
Místo: Dvory. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - VALÍČEK Josef (N), DYTRYCH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 18 77:19 49
2 Sokol Stratov 17 53:10 40
3 Poříčany B 18 48:28 37
4 TJ Sokol Třebestovice 18 68:34 36
5 AFK Sokol Semice B 18 47:41 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 24
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 15
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 53 58,9% 0
2 Venca Likeš 18 51,4% 0
3 Radek Hruška 16 38,1% 0
4 Milan Fér 10 76,9% 0
5 Miroslav Liška 6 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku