1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Milovic porazilo Dvory díky jedinému gólu Ondřeje Novotného


Branky


0

Fotbalisté Dvorů, kteří se trápí se sedmi body na posledním místě tabulky, byli blízko překvapení. V předposledním kole si totiž vyšlápli na béčko Milovic. Šestý tým tabulky, který stále drží minimální bodový rozdíl od špice tabulky, se na utkání posílil o některé hráče áčka, přesto nakonec vyhrál jen o jednu jedinou branku. V tabulce tak drží stále šesté místo, ovšem na první Všechlapy ztrácí jen tři body. Dvory zůstávají na posledním místě, z kterého se můžou odlepit v neděli, když doma porazí předposlední Starou Lysou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvory nedaly tři šance

Dvory na domácí vystartovaly ve velkém stylu a hned na samém začátku utkání si vytvořily několik šancí. Nejvíce zlobil domácí obránce především Adam Soukal a ten měl nakonec i největší šanci svého týmu. Z trestného kopu, ale trefil pouze břevno brány gólmana Martina Houdka. Pak měl ještě jednu dobrou příležitost. Z té samé pozice se snažil míč zakroutit pravačkou k tyči, ale Houdek dokázal zasáhnout a míč vyrazil na roh. Další dobrou střelu měl ještě Pavel Kudrna. Střílel na zadní tyč a Houdek se za míčem stihl jen ohlédnout. Naštěstí pro domácí však skončil mimo jeho bránu. Když tedy nedali gól hosté, udeřili domácí hráči. Nejaktivnější hráč Milovic Luděk Kugler se dostal do samostatného úniku, ovšem Loudil ho dokázal vychytat. K jeho smůle se však míč odrazil před pokutové území, kde se do míče pořádně opřel Ondřej Novotný a nechytatelnou střelu poslal přesně k tyči. Milovice pak vyrovnaly hru a postupně přebraly aktivitu, do přestávky už ale žádný gól nepadnul.

Milovice trpělivě hlídaly náskok

Ve druhém poločase se vlastně nic zvláštního nestalo. Domácí tým si pohodlně hlídal výsledek a většina útoků hostů končila u jejich obránců. Snad jen jednou poskakoval míč v pokutovém území, ale nikdo z dvorských hráčů ho nedokázal poslat směrem k bráně, a tak ho domácí zase odkopli. Čtvrt hodiny před koncem ještě Novotný šikovně nacentroval míč do vápna, ale domácí útočník na něj hlavou těsně nedosáhl. Milovice tak v klidu uhájily velmi těsný náskok a letošní sezonu tak drží vítěznou domácí bilanci, když všech šest utkání vyhrály se skóre 17:5.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice B
Marcel Písařovič (obránce): „První poločas byly Dvory dvacet minut lepším týmem. Jenže nedokázaly proměnit šance, které si vytvořily. Pak se nám povedlo vstřelit gól Novotným, který na bránu soupeře poslal nechytatelnou dělovku a hra se celkem vyrovnala. Ve druhém poločase jsme si pak pohlídali výsledek.“

Dvory
Aleš Břetenář (trenér): „První poločas jsme měli více ze hry, ale nebyli jsme schopni dát gól a to se nám ve druhém poločase vymstilo. Milovice srovnaly hru a už nás nespustily k šanci na vyrovnání. Určitě je to škoda. Měli jsme dát gól, jenže místo toho jsme jeden z ojedinělé šance dostali. Chybělo nám štěstí. Teď máme Starou Lysou, tak snad to pro nás dobře dopadne a neskončíme poslední.“



Sestavy


AFK Milovice B
M. Houdek [-] - J. Krátký [-] , M. Dlouhý [-] , P. Jarolím [-] , D. Rett [-] , O. Novotný [-] (77. M. Pisařovič [-] ) , D. Mergeš [-] , O. Drahorád [-] , P. Kylar [-] (56. M. Dzurko [-] ) , L. Kugler [-] , F. Klička [-] (75. T. Koníček [-] )

Dvory
T. Loudil [-] - R. Lochman [-] , M. Pýcha [-] , P. Valiček [-] (46. A. Břetenář [-] ) - T. Jeník [-] , P. Kudrna [-] , D. Záruba [-] , P. Sobota [-] , L. Bárta [-] - A. Soukal [-] , D. Poupa [-] (56. K. Horáček [-] ) -

ŽK: 64. O. Novotný - 26. P. Kudrna , 41. R. Lochman .
Hráči zápasu: L. Kugler .
Místo: Milovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlas Petr - VOJTÍŠEK Rudolf (N), VALÍČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 22 89:30 53
2 TJ Sokol Třebestovice 22 92:38 48
3 Poříčany B 22 65:33 47
4 Sokol Stratov 22 60:14 46
5 Tatce 22 58:53 36
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 28
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 16
5 David Rulc 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 63 57,3% 0
2 Venca Likeš 27 55,1% 0
3 Radek Hruška 23 36,5% 0
4 Miroslav Liška 16 38,1% 0
5 Jaromír Bělunek 12 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku