0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice uhrála bezbrankovou remízu v Rožďálovicích


Branky


0

Opočnice s pěti body se nezdála být před zápasem v Rožďálovicích, které jich získaly již 12 velkým favoritem a sám člen rady a bývalý trenér Opočnice Dalibor Vaněček ve čtvrtečním ExpertTipu přiznal, že by zisk jednoho bodu považoval za "zlatý úspěch."
Takže gratulujeme ke "zlatému úspěchu!"

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahazování šancí

Od prvních minut zápasu se hrál vyrovnaný fotbal, kdy hráči ani jednoho z týmů nezvládali dlouho podržet míč na kopačkách. Do šancí se dostávali nejen domácí, ale i hosté, kteří měli s jejich neproměňováním smůlu i v minulém zápase. Proti Rožďálovicím se na lavičce opět objevil zraněný útočník David Dej, na něhož budou v jarní části Opočnice opět spoléhat.
Po 28 minutách musel ze hry odstoupit kvůli zdravotním problémům domácí Jakub Najmon, jehož na hřišti nahradil Tomáš Nechánský.
Ačkoli se do zakončení dostávaly oba týmy, branku jsme v první půli neviděli.

Opočnici scházely centimetry

Opočnice ve druhém poločase vystřídala a na hřiště nastoupil Pavel Rychlík místo Zbyňka Mikšovského. K vidění tak opět byla místní rarita, kdy v jednom týmu hráli vedle sebe tři bratři. 
V průběhu druhé půle si vytvářela o něco více šancí Opočnice, ale opět všechny zahazoval a tak šel po střídáních v obou mužstvech dolů i útočník Jan Rychlík, který se prosadil v minulém utkání. 
Opočnici bude hodně dlouho mrzet moment, kdy v poslední minutě zápasu netrefila prázdnou branku a mohla slavit nečekanou a především důležitou výhru.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: "Zase jsme nedávali velké šance, hlavně netrefení prázdné branky v poslední minutě nás bude hodně mrzet. Ale uhráli jsme bod proti soupeři z čela tabulky, což se dá považovat za úspěch. Za hráče zápasu bych označil Jirku Fialu a Jakuba Potůčka"



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Špígl [-] - T. Havlík [-] (57. P. Musil [-] ) , J. Veselý [-] , D. Hora [-] , J. Nechánský [-] , R. Vlček [-] , T. Hoffmann [-] , L. Táborský [-] , M. Najmon [-] , J. Najmon [-] (28. T. Nechánský [-] ) , J. Blažek [-] (55. T. Ottomanský [-] )

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] (84. j. Košvanec [-] ) , J. Fiala [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] (46. P. Rychlík [-] ) , M. Svoboda [-] , A. Pivný [-] (62. M. Grolmus [-] ) , Z. Holubička [-]

ŽK: 65. J. Veselý .
Hráči zápasu: J. Potůček , J. Fiala .
Místo: Rožďalovice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Tovara Milan - BLAŽEK Jaroslav (N), STREJČEK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.