0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec rozhodl v závěru první půle


Branky


0

Jednalo se o souboj týmů ze středu tabulky a tak náš expert pro osmé kolo Jan Rychlík zvolil "křížek," tedy remízu. Nakonec však zápas ovládl Městec, který byl na tom v tabulce o něco málo lépe a kdyby se hrálo na šance a ne na skóre, výsledek by vyzněl pro hosty mnohem výrazněji. Ti však měli se zahazováním šancí problém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městec vstřelil dvě branky v závěru

Od prvních minut hráli hosté tak, jak od nich trenér vyžadoval - poctivě odzadu. V defenzívě se nejlépe prezentoval Pavel Štok na pozici pravého obránce a na stoperu Petr Novotný, který se zotavil po zranění kolene. Tuto dvojici následně zvolil trenér vítězného mužstva za hráče utkání.
Městec Králové tak byl kombinačně mnohem lepším týmem, držel míč a soupeře k němu takřka nepustil. Hráči šli dokonce několikrát sami na domácího brankáře, ten však střely mířící mezi tři tyče vychytal.
První branku vstřelil až ve 40. minutě Lukáš Němec, který míč takřka dotlačil silou i vůli do branky ve velké skrumáži hráčů obou mužstev. Městec poté zvýšil své vedení za pouhé čtyři minuty, kdy se před chumlem hráčů trefil přesně k tyči stoper Petr Novotný.

Rozkouskovaný poločas

Jak se ukázalo, závěr první půle byl pro celý zápas klíčový.
Opakoval se scénář z první půle, kdy se hosté dostávali po brejcích za obranu, ale zahazovali šance, třikrát trefili přímo brankáře Kamila Chrastného.
Běrunice měly jen několik chabých střeleckých pokusů a poločas již nebyl tak záživný jako ten první, jelikož hru kouskovalo velké množství faulů a nepřesností.
Ani přes střídání v obou mužstvech další branka nepadla a městec si pohlídal vedení, díky němuž vyskočil v průběžné tabulce před odehráním dvou nedělních zápasů na šesté místo se ztrátou dvou bodů na bronzovou příčku patřící Milovicím.
Za fotografie děkujeme Miloslavu Mužíkovi z Městce Králové.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Miloslav Švábenský: Zápas nám okomentoval trenér hostí: "byli jsme jednoznačně lepší, šli jsme třikrát z brejku sami na brankáře a třikrát jsme ho trefili, ale naštěstí jsme dali dva silové góly a utkání jsme zvládli, i když branek mohlo být více. Soupeř ze hry nic neměl. Druhý poločas nebyl tak hezký jako první, ale vedení jsme si pohlídali a to především díky dobré hře od obrany."



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - L. Pavlíček [-] (65. P. Štěpán [-] ) , O. Vaňura [-] , M. Černý [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , P. Majer [-] (46. P. Hála [-] ) , L. Hála [-] , T. Fiala [-] , M. Čížek [-] , P. Náhlík [-] (46. J. Podněcký [-] ) , M. Poláček [-]

Městec Králové
L. Mojžíš [-] - P. Štok [-] , P. Hejduk [-] , M. Křovina [-] , P. Novotný [-] - L. Němec [-] (84. J. Hornof [-] ) , J. Mašinda [-] , R. Tyl [-] , R. Kafka [-] - P. Soukup [-] (47. J. Svěcený [-] ) , L. Krejčí [-]

ŽK: 31. M. Čížek , 52. P. Hála , 60. L. Pavlíček , 65. O. Vaňura , 77. M. Černý - 24. L. Mojžíš , 30. R. Kafka , 76. M. Křovina , 77. L. Němec .
Hráči zápasu: P. Štok , P. Novotný .
Místo: Běrunice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kopic Miloslav - JANOUCH Jaroslav (N), BÍŽA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.