Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň rozstřílela Hrubý Jeseník 7:0


Branky


0

Hráč 7. kola a náš tipující expert v 8. kole milovický Jan Rychlík prohlásil, že i přes výhru Hrubého Jeseníku 6:2 z minulého kola věří první Loučeni, která ukázala, že má velkou vůli a sílu kolektivu a dokáže otáčet těžké zápasy.
Se svým tipem může být spokojený, Loučeň vedla v poločase 5:0, ve druhém přidala další dvě branky a soupeře k ničemu nepustila. Stále tak vede tabulku o dva body před Kostelní Lhotou. Hrubý Jeseník se nachátí v průběžné tabulce před nedělní dohrávkou kola na sedmé příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohotový začátek v podání Loučeně

Loučeň byla od prvních minut zápasu jasně lepším týmem. Držela míč a přesně kombinovala, nepouštěla soupeře na svou polovinu a agresivně napadala jeho rozehrávku, z čehož vznikaly chyby hostí. Hrubý Jeseník se tak musel často úchylit k nedovoleným způsobům bránění a již v páté minutě viděl žlutou kartu kapitán Tomáš Hurych.
Skóre se otevřelo v sedmé minutě, kdy nejlepší hráč šestého kola Tomáš Vlasák zpětně přihrál Dominiku Holánkovi takřka před prázdnou bránu a připravil mu nezahoditelnou tutovku.
V 15. minutě si tito dva ofenzivní hráči role vyměnili, prosadil se Tomáč Vlasák po zpětné přihrávce od Dominika Holánka.
Jak řekl trenér Loučeně Otakar Ottomanský, tyto dvě branky rozhodly zápas hned v jeho samotném počátku a snížily aktivitu soupeře, který působil odevzdaným dojmem.
Dominiku Holánkovi se nezvykle dařilo, brankáře Lukáše Puldu prostřelil podruhé již ve 28. minutě a hattrick měl hotový za skvělých 34 minut od úvodního hvizdu. Mezitím vstřelil branku na 4:0 Pavel Mareš po třiceti minutách hry.
Domácí tak šli o poločase do kabiny s náskokem pěti branek a téměř jistým vítězstvím.

Poločas z povinnosti

Druhá půle se tak dohrávala spíše z povinnosti, snad nikdo nevěřil, že by hosté zvládli vyrovnat, ba dokonce otočit.
Trenér Otakar Ottomanský si tak mohl dovolit prostřídat co nejvíce hráčů a udělal v průběhu druhé půle čtyři změny. Soupeř vystřídal třikrát, ale nově příchozí hráči se k míči příliš nedostali a jen se připojili do zarputilého bránění.
Druhý poločas nebyl především právě kvůli střídáním a v další řadě například kvůli faulům tak plynulý, přesto byli stále značně lepším mužstvem domácí a na 6:0 se prosadil v 55. minutě svou druhou gólovou střelou Pavel Mareš.
O 10 minut později se trefil hráč s číslem 7 a Jakub Bašus a ukončil tak gólovou smršť domácích, kteří si užili jednoznačné vítězství a jistě i následné oslavy.



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér Loučeně měl důvod k radosti: "Zápas byl v naší režii, první půli jsme hráli bezvadně, napadali soupeřovu rozehrávku a k ničemu ho nepouštěli. Mohl jsem tak ve druhém poločase dát šanci zahrát si i klukům, co se na hřiště příliš nedostanou. Jsem spokojený, hráli jsme velmi dobře."

Hrubý Jeseník
Lukáš Krejčík: Asistent trenéra Hrubého Jeseníku, jemuž děkujeme za fotografii ze zápasu, měl důvodů k radosti mnohem méně. "Od úvodu byli domácí jasně lepší pohybem a presingem nás nutili k chybám a do poločasu zápas rozhodli pěti góly. Druhá půle se už jen dohrávala a přesto domácí vstřelili dva góly a my jsme své šance neproměnily. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a soustředit se na domácí zápas s Milovicemi."



Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - L. Krupička [-] , P. Mareš [-] (62. J. Šulc [-] ) , J. Bašus [-] (70. F. Folbrecht [-] ) , L. Holub [-] (70. M. Špalda [-] ) , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] (53. M. Vrabec [-] ) , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] (77. P. Vlasák [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Holler [-]

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - T. Hurych [-] , V. Pivec [-] , M. Lejnar [-] (56. J. Jeník [-] ) , R. Hurych [-] , P. Stránský [-] (73. T. Jirouš [-] ) - J. Bobek [-] (73. M. Šifta [-] ) , P. Čepička [-] , J. Riesz [-] , D. Pulda [-] - L. Hurych [-] -

ŽK: 41. D. Holánek - 5. T. Hurych , 35. J. Bobek , 83. P. Čepička .
Hráči zápasu: D. Holánek , P. Mareš .
Místo: Loučeň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - MÄSIARIK Miroslav (N), MILLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.