D. Dej 47.
D. Dej 51.
2:1
(0:0)
81. O. Vaňura (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice se po dlouhé době raduje z výhry


Branky


47. D. Dej , 51. D. Dej - 81. O. Vaňura (p.)
0

V posledních zápasech se stalo již tradicí, že Opočnice přicházely o bodový zisk v posledních minutách zápasu, i když si do té doby vedli jejich hráči obstojně. Toto potvrdil ve čtvrtečním ExpertTipu svými slovy i přerovský hráč Jan Kolenský, avšak na druhou stranu vyzdvihl umění Opočnice zahrát překvapivě dobře proti soupeřům z prvních míst tabulky. Nakonec vsadil na výhru Běrunic s ohledem na zkušenosti hráčů, které nakonec v zápase nesehrály příliš velkou roli a Opočnice se může po dlouhé době radovat z vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Běrunice Václava Košvance neprostřelily

V devátém kole přišla Opočnice o body právě až 88. minutě, kdy Dominik Říha vrátil Všejanům vedení 3:2 a Běrunic eprohrály s druhou Kostelní Lhotou 0:2, takže se dalo předpokládat, že se ve vzájemném střetnutí pokusí oba týmy napravit porážky z devátého kola a získat tři body.
Lépě do zápasu vstoupili dle očekávání zkušenější hráči Běrunic. I přes napadání obránci domácích byli hosté aktivnější a měli držení míče kolem 60 procent zapříčiněné především přesnými přihrávkami na jistotu. Obě mužstva se snažila využívat možností brejků, které ovšak končili odebráním balónu některým z obránců nebo nepřesným zakončením. Více akcí zakončili hosté, jejich pokusy o vstřelení branky však končili mimo tři tyče nebo v rukavicích václava Košvance. Ten za pomoci obranné řady udržel čisté konto a poločasovou remízu, z níž měli nejspíše větší radost domácí.

David Dej zpět ve formě!

Od Dalibor Vaněčka, našeho informátora z pozice člena rady Opočnice jsme před měsícem vždy slýchali smutné povzdechy "kéž by byl na hřišti David Dej." Nejlepší útočník Opočnice se zotavil z dlouhodobého zranění a nakoukl do zápasů osmého a devátého kola. V nich se střelecky neprosadil, ale v tomto důležitém utkání si vytvářel velký počet šancí a dostal domácí do vedení! Opočnice využila soupeřova vlažného vstupu do druhého dějství a zaskočila ho přesným centrem z pravé strany, který následně dopravil navrátilec do sestavy David Dej do sítě Kamila Chrastného. V 51. minutě se po pouhých 4 minutách od otevření skóre prosadil Dej podruhé, tentokrát sebevědomou individuální akcí, kdy vyhrál rychlostní souboj s obráncem na levé straně a přesně zakončil podél gólmana.
Houževnatí hráči Běrunic se ani po dvojici slepených branek nechtěli vzdát naděje na body a začali více běhat a držet míč. Celou druhou půli měli stejně jako v prvních 45 minutách více šancí a více si užili míče na kopačkách, přesto měli problém s proměňováním šancí. Smůlu prolomil až kapitán Ondřej Vaňura v 81. minutě, který svou brankou z penalty stáhl na 2:1. Snaha Opočnice o vstřelení třetí branky skončile smolnou střelou do tyče, po níž se už nikdo do kloudného zakončení nedostal.
Běrunice, které zradila koncovka, figurují po odehraném 10. kole na dvanáctém místě, Opočnice má taktéž devět bodů a je na místě jedenáctém.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: "Jsme za vítězství po dlouhé době samozřejmě rádi, ačkoli jsme se trápili v koncovce. Nedali jsme několik větších šancí, ale ty netrefoval ani soupeř, kterému se nevyvedla ani penalta. Každopádně tři body jsou doma. hráčem zápasu je za mě David Dej," okomentoval utkání člen rady Opočnice Dalibor Vaněček.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , D. Dej [-] , J. Rychlík [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] (46. P. Rychlík [-] ) , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] (75. M. Grolmus [-] ) , J. Fiala [-] (60. A. Pivný [-] ) , Z. Holubička [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , M. Černý [-] , P. Fiferna [-] , P. Majer [-] (59. P. Zahora [-] ) , J. Podněcký [-] , L. Hála [-] , T. Fiala [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , P. Hála [-] , P. Štěpán [-]

ŽK: 71. P. Rychlík , 78. M. Grolmus .
Místo: Opočnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - POSPÍŠIL Richard (N), KOHOUTEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.