0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelní Lhota nadále nahání Loučeň


Branky


14. M. Mácha , 88. R. Brtna
0

Kostelní Lhota v devátém kole přejela Běrunice 5:0, zatímco Přerov prohrál v Městci 0:3. "Kostelka" měla po tomto kole skvělých 22 z 27 bodů a držela se nadále o dva body za vedoucí Loučení, která dosud ztratila body jedinou porážkou. Hráči hostí si tak museli na hřišti Přerova poradit, aby mohli nadále pokračovat na vítězné vlně v závěsu za vedoucím celkem, což se jim povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek hostí

Hosté byli dle očekávání aktivní již od úvodního hvizdu. Na fotbalisty z Přerova doslova vlétli, napadali rozehrávku, kombinovali a dostávali se do nebezpečných střeleckých pozic. Přerov se příliš dlouho jen rozkoukával a marně se snažil přijít na to, jak se vypořádat se soupeřovou všestrannou převahou. Z nedůrazu domácích ve 14. minutě vznikla velká chyba, kdy se na polovině hřiště dostali k míči hosté a po vysunutí skvělou křižnou přihrávkou se před brankářem Milanem Valentou zjevil osamocený útočník Michal Mácha. Tváří v tvář poslednímu protihráči si poradil a poslal favorita do zaslouženého vedení.
Hra se po vstřelení úvodní branky lehce vyrovnala, Přerov se snažil o vyrovnání, ale nevypracoval si vyloženou tutovku. Stejně tak Kostelní Lhota, která příliš netrefovala branku a pokud ano, nešlo o žádné nechytatelné zakončení.
Do kabin tak šli spokojenější hosté, ale cítili, že veení 0:1 je málo a bude potřeba si vítězství pojistit druhou brankou.

Kostelní Lhota si pojistila výhru

Druhou půli začali překvapivě lépe domácí hráči, kteří dokázali držet míč a vypracovávat si šance. Vypracování loženky, která bude úspěšná, se zdálo být otázkou času. Ten však plynul rychle a hra se opět srovnala. Oba týmy se snažili pro svůj větší úspěch vsítit gól, což se nesetkávalo s úspěchem a diváci se možná začínali trochu nudit, ačkoli se domácí snažili hrát fotbalově a zbytečně nezakopávat míč. To se jim ovšem vymstilo v 88. minutě, kdy nenechali obránci míč, aby skončil mimo hřiště a chtěli konstruktivně rozehrát, což se nepovedlo a tak mohl záložník Roman Brtna zvýšit na definitivních 0:2.
Zápas skončil utrápeným vítězstvím favorita, který zůstává na druhém místě tabulky, zatímco Přerov je se 13 body desátý. Devátý Hrubý Jeseník má stejně bodů, ale je lepší v otázce skóre. Přesto se Přerov v posledních zápasech zdá, že má tendenci se zlepšovat a ještě na podzim bojovat o lepší umístění.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přerov n. Labem
Jan Kolenský: Jan Kolenský, záložník Přerova střídaný těsně před obdržením druhého gólu nám sdělil svůj pohled na odehrané utkání: "Soupeř byl ze začátku velmi aktivní a dal gól po naší chybě. ve druhé půli jsme na ně naopak vlítli my, ale nevyšlo to. Snažili jsme se hrát fotbalově a dostali jsme druhou branku. Určitě musíme zlepšit obranu."




Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - F. Skuhravý [-] , L. Koutský [-] , A. Neuhausel [-] , M. Čurda [-] , J. Kadeřávek [-] - R. Veselý [-] , M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (85. T. Galbavý [-] ) - J. Adamec [-] (55. L. Palas [-] ) -

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - R. Fink [-] , T. Pokorný [-] , P. Vácha [-] , J. Čábelka [-] - M. Sládek [-] , R. Brtna [-] , M. Telipský [-] (70. D. Rýgr [-] ) , T. Andrle [-] - M. Drobný [-] (46. V. Fink [-] ) , M. Mácha [-] (78. L. Bláha [-] ) -

ŽK: 43. R. Fink , 44. M. Drobný , 75. M. Mácha , 85. T. Andrle , 90. P. Vácha .
Místo: Přerov nad Labem. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavička Pavel - KODEŠ František (N), ŠŤASTNÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.