Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milovice rozdrtily Lipník


Branky


0

Milovice se stabilně drží na třetí příčce tabulky za Kostelní Lhotou a vedoucí Loučení. Zápas co zápas potvrzují svou kvalitu a proti Lipníku, který je bez bodu poslední a v devátém kole prohrál 1:9, by byli favorité v jakékoli sestavě. Diváci se dle očekávání radovali z vysoké výhry domácích - z té ovšem nebyli příliš nadšeni sami hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milovice daly pět gólů za poločas

Milovice začaly zápas zkušeně a na slabého soupeře vlétly. Držely míč neustále na kopačkách, přesně si přihrávaly a vypracovaly si velké množství střeleckých příležitostí, proti nimž musel zakročit brankář a kapitán Lipníku David Libich. Toho jako první překonal kapitán domácích Jakub Beneš po devíti minutách, kdy zvládali obránci hostí alespoň bezcílně nakopávat míč dopředu a zdržovat útočné akce Milovic. za pouhé čtyři minuty přišla další branka, o níž se postaral Petr Zoubek. Lipník působil odevzdaným dojmem, dalo se očekávat, že si přijel pro gólovou nadílku a tak se také dělo. Zato domácí si mohli zastřílet a vylepšit statistiku skóre, o což se snažili ze všech sil. Ve 23. minutě podruhé sedla střela Jakubu Benešovi. Po brance na 3:0 se hra trochu zklidnila. Hráči Milovic si nevytvářeli tolik příležitostí, jejich protihráči však nadále žádné. Po čtvrt hodině bez branek se dvakrát zaradoval Jan Krátký. Nejprve rozvlnil síť ve 38. minutě a podruhé se mohl radovat po pouhých třech minutách. První půli zcela ovládli domácí, ačkoli neproměnili zančné množství šancí. Odevzdaný soupeř jen nakopával míč dopředu beze snahy o konstruktivní kopanou.

Čestný úspěch Lipníku

Z druhého poločasu uběhlo jen několik vteřin a Petr Zoubek poslal domácí tým do šestibrankového vedení přesnou dorážkou. Hra se po bleskovém začátku druhé půle opět lehce zklidnila, přesto si domácí vypracovali několik dobrých příležitostí na zvýšení skóre, což se povedlo opět Petru Zoubkovi střelou zblízka v 65. minutě. Lipník se dokázal několikrát dostat na milovickou polovinu, ovšem bez kloudných zakončení. Milovice nečekaně podcenili jeden z vlastních rohových kopů a soupeř se překvapivě radoval z čestné branky po zakončení Jiřího Zítky z rychlé protiakce. mezi střelce se ještě zapsal Roman Magada, který Davida Libicha prostřelil nejprve v 88. a poté v 90. minutě. Desátou branku domácí vstřelit nestihli. Milovice se díky výsledku 9:1 drží na třetím místě, zatímco Lipník zůstává nadále poslední bez bodu a je otázkou, zda se mu ho vůbec na podzim nebo dokonce na jaře podaří získat a proti komu to bude.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Jakub Beneš: Zápas okomentoval domácí kapitán Jakub Beneš, který vstřelil dvě branky, přesto byl vskutku kritický: "Nikdy jsem nebyl na horším zápase. Soupeř byl úplně odevzdaný, nesnažil se a my jsme mohli dělat, co jsme chtěli, přesto nám to taky tak úplně nešlo. Štve mě podcenění jejich rohu, měli jsme udržet čisté konto. nejde ani zvolit hráče zápasu, nikdo nevynikal, byl to fotbal o ničem. Petr Zoubek sice zaznamenal hattrick, ale ve všech třech případech ho obránci pustili pomalu k dorážce z brankové čáry."




Sestavy


AFK Milovice
J. Havelka [-] - J. Krátký [-] (66. O. Drahorád [-] ) , P. Müller [-] , S. Vlačiha [-] , J. Švancar [-] (46. M. Dlouhý [-] ) , I. Plecitý [-] (46. J. Grus [-] ) , J. Krátký [-] , P. Zoubek [-] , R. Magada [-] , F. Novák [-] , J. Beneš [-]

Sokol Lipník
D. Libich [-] - T. Mencl [-] (51. J. Tax [-] ) , P. Dort [-] , P. Velechovský [-] , P. Tejnický [-] , J. Palyza [-] , J. Zítka [-] , M. Švehla [-] , D. Baloun [-] , P. Malý [-] , J. Vágner [-]

ŽK: 63. F. Novák - 52. P. Velechovský .
Místo: Milovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Jan - VOJTÍŠEK Rudolf (N), SALAČ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.