5:1
(2:1)
44. A. Michl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrubý Jeseník přejel Všejany


Branky


10. M. Ott , 38. J. Riesz , 52. R. Hurych , 70. L. Hurych , 85. M. Lejnar - 44. A. Michl
0

"Hrubému Jeseníku se v několika posledních utkáních vůbec nedařilo a tak bude chtít samozřejmě napravit reputaci. Proti Všejanům by mohl uhrát remízu, ale na více podle mě nedosáhne," slyšeli jsme při tvorbě čvrtečního ExpertTipu, přesto byla pravda úplně jiná. Hrubému Jeseníku se od začátku zápasu nečekaně dařilo a favorita zaskočil přímo dokonale.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích

Hrubý Jeseník započal utkání na domácí půdě mnohem lépe než svá poslední střetnutí. Jeho hráči dobře zajišťovali obranu a z ní přesnými přihrávkami postupně přecházeli do ofenzívy. V desáté minutě se vydařil rychlejší protiútok, po němž zakončoval útočník Miroslav Ott a prostřelil brankáře hostí Zdeňka Januru. Následovalo delší období, kdy se hrálo především ve středu hřiště a ani jeden tým se nedostal do větší příležitosti. Ve 38. minutě se ovšem podařilo uniknout po pravé straně hřiště střelci první branky Miroslavu Ottovi, který nesobecky přihrál před prázdnou branku, kde zakončoval záložník Jiří Riesz.
Ve 44. minutě se podařil podobný průnik s centrem i Všejanům a následovalo gólové zakončení Aleše Michla, které hlavní rozhodčí uznal i přes signál pomezního rozhodčího, že se jednalo o postavení mimo hru. Hosté tak stáhli na 2:1.
Do kabin šli domácí s nečekaným, ale zaslouženým vedením, které hodlali ve druhé půli za každou cenu udržet. 

 

Domácí zvládli druhou půli ještě lépe

Druhy poločas byl ze strany domácích odehraný ještě lépe než ten první, opět fungovala hra na jistotu zezadu od obránců. A hned krátce po začátku druhého poločasu v 52. minutě rozšířili domácí svůj střelecký účet, když se ze třiceti metrů krásně prosadil  Roman Hurych přesnou střelou do šibenice a navýšil tak náskok na 3:1. Poté byli domácí v hostové euforii a proti zaskočeným Všejanům měli již snadnou práci. V 70. minute přidal čtvrtý gól útočník  Lukáš Hurych kdy z centru do vápna propadl míč až k němu, což mu nabídlo snadnou pozici pro zakončení.  V 85.minutě pak upravil na konečných 5:1 střídající Martin Lejnar, kdy po spolupráci s Miroslavem Ottem vyšachovali posledního obránce a on střelou k tyči překonal vyběhnuteho gólmana.
Domácí tak nejen že zaskočili favorita, ale přímo ho přejeli úctyhodným čtyřbrankovým rozdílem, čímž potěšili všechny příchozí fanoušky a napravili si reputaci po několika posledních nepříliš vydařených utkáních. 

 



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník
Lukáš Krejčík: Asistent trenéra hrubého Jeseníku měl velký důvod k radosti, kterou také dal najevo: "Po předchozích zápasech, které se nám nepovedly, jsme si k dnešnímu zápasu řekli, co musíme zlepšit a jak hrát a myslím, že kluci si to vzali k srdci a plnili vše na 100 procent. Makali do poslední minuty a ačkoli je pořád co zlepšovat, dnes kluci hráli jako jeden muž a to je základ."




Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - R. Hurych [-] , P. Stránský [-] , T. Hurych [-] , V. Pivec [-] - D. Pulda [-] , J. Riesz [-] , J. Bobek [-] , P. Čepička [-] - M. Ott [-] , L. Hurych [-] (77. M. Lejnar [-] ) -

Sokol Všejany
Z. Janura [-] - D. Říha [-] , T. Šáfr [-] , M. Sutter [-] (75. R. Šáfr [-] ) , D. Hejduk [-] - A. Michl [-] , J. Říha [-] , J. Vašák [-] - P. Bouška [-] , M. Hanuš [-] - M. Kubín [-]

ŽK: 54. T. Hurych , 70. R. Hurych - 77. P. Bouška .
Hráči zápasu: R. Hurych , M. Ott .
Místo: Hrubý Jeseník. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hlavička Pavel - MILLER Václav (N), BÁRTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.