0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov zachránila branka do šatny


Branky


0

Lukáš Holub, záložník Loučeně, nám ve čtvrtečním ExpertTipu k utkání sdělil: "Běrunice jsou doma velmi silné, ale Přerov bude těžký soupeř. Myslím, že se týmy rozejdou smírně." Nebyl daleko od pravdy, hrál se vyrovnaný zápas.  Běrunice v něm  napravovaly těsnou porážku o jeden gól v Opočnici, zatímco Přerov v desátém kole také zaváhal, když se nestačil držet druhé Kostelní Lhoty a přišel o body porážkou 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka padla až v závěru

Zápas nezačal příliš slibně. Ani jedno z mužstev nedokázalo podržet balón a dostat se do kombinace, místo toho o něj hráči rychle přicházeli zbytečnými nepřesnostmi a nedůrazem, čímž pouštěli soupeře do náznaků šancí. Již v patnácté minutě musel odejít ze hřiště kvůli zranění domácí záložník Patrik Fiferna, místo něj nastoupil Patrik Štěpán. Toto vynucené střídání bylo v nezáživném utkání po dlouhou dobu snad tou největší událostí. Střel viděli diváci opravdové minimum a jen několik málo se dalo označit za nebezpečné. Přesto si hostující brankář Milan Valenta připsal několik dobrých zákroků. První poločas se chýlil pomalu ke konci, ve 42. minutě vyvolala mírné vzrušení žlutá karta pro domácího Petra Hálu.
V samém závěru první půle ale nečekaně udeřili hosté z Přerova! Po rychlejší kombinaci přišlo přenesení hry na útočníka Jiřího Adamce, který se ocitl sám před brankářem Kamilem Chrastným a sebevědomě ho prostřelil.

Dalšího gólu se diváci nedočkali

Druhou půli začal lépe tým Běrunic, který se snažil o vyrovnání a bodový zisk. Běruničtí hráči si mezi sebou vyměňovali míč více na jistotu a méně o něj přicházeli, zdáli se i pohyblivější než v prvním poločase. Vypracovali si dokonce několik dobrých střeleckých příležitostí, kdy pravidelně prověřovali Milana Valentu. Naopak hráči Přerova se příliš nedostali do střel, kterými by mohli navýšit své vedení. Domácí provedli ve snaze o vnesení čerstvého ducha ducha do hry dvoje střídání, kdy Radka Černého nahradil Petr Majer a místo Valentina Mitreva Jirkova nastoupil Lukáš Pavlíček. Ani tato změna v sestavě však nebyla užitečná a hostující brankář byl pro domácí útočníky zkrátka neprůstřelný. Poslední událostí zápasu bylo střídání jediného střelce jiřího Adamce Adamem Sosnovským krátce před koncem utkání.
Domácí si sice vytvářeli tlak a to především ve druhé půli, přesto nedosáhli díky Adamcově střele a skvělému výkonu brankáře Milana Valenty na body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Přerov n. Labem
Jan Kolenský: Za hosty se k utkání vyjádřil hráč Jan Kolenský: "Za vítězství jsme samozřejmě rádi, soupeř si vytvářel ve druhém poločase velký tlak a my museli více bránit. Přesto to byla dlouho bída z obou stran a diváci se asi příliš nebavili."



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , M. Černý [-] , V. Jirkov Mitrev [-] (70. L. Pavlíček [-] ) , P. Fiferna [-] (15. P. Štěpán [-] ) , R. Černý [-] (56. P. Majer [-] ) , L. Hála [-] , T. Fiala [-] , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , J. Podněcký [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - F. Skuhravý [-] , L. Koutský [-] , M. Čurda [-] , J. Kadeřávek [-] - R. Veselý [-] , M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] - J. Adamec [-] (83. A. Sosnovský [-] ) - A. Neuhausel [-]

ŽK: 42. P. Hála , 78. T. Fiala - 78. J. Kolenský .
Hráči zápasu: M. Valenta , J. Adamec .
Místo: Běrunice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Voborník Josef - JANOUCH Jaroslav (N), NEUHAUSEL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.