Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milovice napravily zaváhání z minulého kola


Branky


0

V jedenáctém kole Milovice nenaplnily očekávání a remízou s Kostomlaty si vyměnily pozice s do té doby čtvrtými Rožďálovicemi. Toto zaváhání chtěli hráči Milovice pochopitelně napravit hned v nejbližším utkání s Městcem, do nějž vstoupili opět jako favorité a tentokrát byli úspěšní. Naopak Městec narazil na dva silné celky za sebou, v minulém kole prohrál 0:4 s první Loučení a konec podzimu tak pro něj má hořko příchuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milovice si vytvořily náskok

Městec začal utkání s pocitem tíhy z příjezdu na hřiště soupeře z nejpřednějších pozic tabulky a bylo to na hře znát. Milovice působily klidnějším dojmem a bez problému hráče Městce Králové přehrávaly. Držely míč a vytářely si šance. Jejich převaha byla opravdu výrazná a zdálo se být otázkou času, kdy se domácí dostanou do vedení. Sotva se z něj začli v šesté minutě radovat, rozhodčí jejich nadšení utišil kvůli údajnému faulu na městeckého obránce.
Stačily však pouhé dvě minuty a Milovice již doopravdy vedly. Po rohovém kopu sice míč propadl, přesto se k němu dostal František Novák a vstřelil nečekaně krásnou branku, když se trefil přímo do šibenice. Milovice soupeře nadále přehrávaly a snažily se přidat druhou branku, což se po několika neúspěšných střeleckých pokusech povedlo ve dvacáté minutě Miroslavu Dlouhému
Hráči Městce se však dočkali čtyři minuty před koncem první půle do rychlého protiútoku, který domácí považovali za offside. Přesto nebyl odmávaný a Roman Kafka tak snížil na 2:1. Touto situací si domácí hráči zápas zbytečně zkomplikovali a tak ji chtěli ve druhé půli co nejrychleji napravit.

Městec neudržel remízu

Přesto si na začátku druhého poločasu Milovice utkání ještě více zkomplikovaly. Po šesti minutách druhé půle se dostal do zakončení Ladislav Krejčí a vyrovnal na 2:2. Přesto byli hráči Milovic aktivnější a dostávali soupeře, který navíc při útočných snahách otevíral obranu, pod tlak. Vedoucí gól domácích se tak zdál otázkou času a opravdu se na něj nemuselo příliš dlouho čekat. Po dvaceti minutách tlaku se skvěle trefil k tyči Luděk Kugler po odrazu míče ve vápně. Městec Králové již neměl co ztratit a tak ve snaze o uhrání remízy ještě více otevřel svou defenzivní řadu. Hra se tím vyrovnala a hosté mohli na bod opravdu dlouho pomýšlet. Přesto vyrovnat nestihli a naopak jejich síť v devadesáté minutě rozvlnil Marek Baran a poslal tak Milovice do závěrečného vedení 4:2.
Milovice i přes vítězství zůstávají na čtvrtém místě o pouhý bod za Rožďálovicemi, na druhou Kostelní Lhotu jim zbývají body tři. Městec Králové má 16 bodů a nachází se na osmém místě.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Jakub Beneš: Kapitán Milovic Jakub Beneš komentoval především hru soupeře: "Ze začátku jsme měli opravdu co do činění s marným soupeřem. Ten se však ve druhé půli zvedl, vyrovnal a dělal nám problémy. Neměl co ztratit a tak otevřel obranu a snažil se rozhodnout. Přesto jsme utkání zvládli a získali tři body. Hráčem zápasu bych zvolil Marka Barana."

Městec Králové
Milan Švábenský: Trenér poraženého Městce měl podobný názor: "V první půli jsme nechali soupeře, aby nám utekl. Tu druhou jsme odehráli podstatně lépe. Semknuli jsme hru, srovnali tempo a vyrovnali. Za druhou půli jsme si zasloužili bod, ale jsem rád za týmový výkon a pokud se odpíchneme v dalších zápasech z dnešního druhého poločasu, půjde to. I přes čtyři obdržené branky nám skvěle šlapala defenzíva, především v podání Jiřího Poděbradského. Jde o zkušeného obránce, který za nás půl roku nehrál a já jsem ho viděl hrát poprvé, ale pozici pravého beka odehrál bez chyb a s grácií."



Sestavy


AFK Milovice
J. Havelka [-] - M. Baran [-] , M. Dlouhý [-] (39. P. Zoubek [-] ) , L. Fér [-] (71. L. Kugler [-] ) , J. Švancar [-] (74. O. Novotný [-] ) , I. Plecitý [-] , J. Krátký [-] , S. Vlačiha [-] , R. Magada [-] , F. Novák [-] , J. Beneš [-]

Městec Králové
R. Šádek [-] - L. Hrbáček [-] , P. Hejduk [-] , J. Poděbradský [-] , P. Novotný [-] - M. Křovina [-] , T. Novák [-] , R. Libánský [-] , R. Kafka [-] - J. Mašinda [-] , L. Krejčí [-] -

ŽK: 29. F. Novák , 62. J. Beneš , 71. J. Švancar , 84. I. Plecitý - 84. T. Novák .
Místo: Milovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Voborník Josef - VOJTÍŠEK Rudolf (N), MICHÁLKOVÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.