2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrubý Jeseník pozdní brankou porazil Kovanici


Branky


15. M. Krejčík , 48. J. Černý - 7. D. Pulda , 10. M. Ott , 86. M. Ott
0

"Hrubý Jeseník teď hodně překvapil svým vítězstvím 5:1 a hráči jsou namotivovaní k dalšímu dobře zvládnutému zápasu. Poradí si a zvítězí 1:2," tipoval útočník Loučeně Dominik Holánek ve čtvrtečním ExpertTipu a nebyl daleko od pravdy. Předposlední Kovanice sice hosty potrápily, přesto však opět nedosáhly na body a Hrubý Jeseník zvítězil o gól, což ho posunulo na šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úvod utkání

Utkání začalo ve velmi svižném tempu, kdy domácí překvapili svou bojovností. Přesto byl Hrubý Jeseník přesnější v kombinaci a již v sedmé minutě hry se mohl radovat z krásné úvodní branky. Postaral se o ni střední záložník Daniel Pulda, který sebevědomě napřáhl z 25 metrů a nemýlil se. Střela prosvištěla až za záda kovanického brankáře Daniela Dvořáka. Po pouhých třech minutách navýšil skóre na 0:2 nejlepší střelec Hrubého Jeseníku, útočník Miroslav Ott.
Hrubý Jeseník následně zvolnil a vypadl z tempa s pocitem snadného vítězství. Toto podcenění soupeře se nevyplatilo, což prokázal již v 15. minutě záložník Martin Krejčík. Po volném přímém kopu padal míč k hloučku hráčů u zadní tyče a kovanický Krejčík zvládl míč poslat za záda Lukáše Puldy neobvyklou tečí ramenem. Do dalších šancí se již domácí nedostali a Hrubý Jeseník půl hodiny herně dominoval. přesto nedokázal přidat svou třetí branku kvůli nepřesnostem v koncovce a do kabiny tak šel s těsným vedením získaným v prvních deseti minutách.

 

Domácí dlouho drželi krok

Druhou půli začali naopak aktivněji domácí, kteří se hnali za vyrovnáním a zaskočili soupeře, který se včas nevzpamatoval. Důsledkem byla branka na 2:2, při níž záložník Josef Černý ukázal, proč nosí kapitánskou pásku. Na hranici vápna se uvolnil nečekanou kličkou a následně přesně vystřelil, čímž vrátil domácí do hry o bodový zisk. Kovanice nadále tlačily a svého svého soupeře a ten měl velké štěstí, když skončila střela domácích na břevně.
V dalších minutách se vyskytlo několik sporných momentů těžkých na posouzení, ale stav se nezměnil. Hosté se postupně vymanili z kovanického tlaku a vytvořili si několik slibných šancí. Největší z nich měl střídající Tomáš Rybín, který běžel z poloviny hřiště sám na brankáře. Ten mu však dobrým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a s následnou střelou si poradil, čímž domácí hodně podržel.
Rozhodující branku se podařilo Hrubému Jeseníku vstřelit v hektickém závěru zápasu až čtyři minuty před koncem. Opět se stal střelcem Miroslav Ott, tentokrát po dlouhé přihrávce od stopera Tomáše Hurycha
Předposlední Kovanice vstupovala do zápasu s jediným bodem a favorita nečekaně potrápila. Pokud takto bude hrát v dalších zápasech, nemusí být její sestup tak jistou záležitostí.



Ohlasy k zápasu



Hrubý Jeseník
Lukáš Krejčík: Asistent trenéra vítězného mužstva se nám vyjádřil k průběhu hry: "Nebyla to žádná podívaná, ale v tomto utkání to vynahrazovala bojovnost obou mužstev a hrálo se ve vysokém tempu. Diváci se bavili a my jsme naštěstí na poslední chvíli urvali všechny tři body pro sebe."



Sestavy


FK Kovanice
D. Dvořák [-] - J. Jelínek [-] , M. Stránský [-] , D. Poklop [-] , T. Kvasnička [-] (73. P. Suchý [-] ) - O. Kubina [-] , O. Koutek [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] - J. Kunc [-] (76. J. Krátký [-] ) , P. Kukla [-] -

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - M. Lejnar [-] (70. T. Rybín [-] ) , R. Hurych [-] , P. Stránský [-] , T. Hurych [-] , R. Stránský [-] - P. Čepička [-] (88. Š. Šona [-] ) , D. Pulda [-] , J. Bobek [-] , J. Riesz [-] - M. Ott [-] -

ŽK: 57. D. Poklop , 66. M. Stránský - 24. M. Lejnar , 62. J. Riesz , 72. M. Ott .
Místo: Kovanice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - KOMÁREK Martin (N), MILLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.