0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň získala v Běrunicích na poslední chvíli tři body


Branky


0

Loučeň do dvanáctého kola vedla tabulku se ztrátou pouhých tří bodů na maximální možný počet. Ve dvanáctém kolem však podruhé prohrála 0:1, tentokrát s druhou Kostelní Lhotou. Proto jeli hráči Loučeně do dvanáctých Běrunic s cílem vyhrát a minimálně si udržet dvoubodový náskok na svého přemožitele z posledního utkání. V posledním podzimním kole opravdu zvítězila jak Loučeň, tak Kostelní Lhota, ale zatímco Kostelka vyhrála 1:0 brankou z osmé minuty, Loučeň se na tři body nečekaně nadřela a otevřela skóre pouhých pět minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučeň neúspěšně dobývala bránu soupeře

Kvůli špatnému počasí se přišlo na první Loučeň podívat pouhých 48 diváků, kterým nepříliš hezký fotbal moc radosti neudělal. Jak už to v zápasech Loučeně bývá, přijela jako favorit s jasným cílem, ba přímo povinností zvítězit. Od začátku se tlačila na soupeře, napadala rozehrávku a snažila se co nejčastěji střílet. Herní převaha hráčů Loučeně na trávníku byla opravdu obrovská, své šance však stejně jako v minulém kole neproměňovali. Míč končil za brankou, v rukou domácího brankáře Pavla Šafaříka a nebo na kopačkách domácích po nedotažených akcích. Na druhé straně se domácí fotbalisté pouze bránili a snažili se především odkopávat míč na soupeřovu polovinu, konstruktivních akcí nebylo moc k vidění.
Ačkoli se v první půli hrálo jen na jednu bránu, loučeňským se nepodařilo vstřelit gól a tak byl i přes nepříliš působivý herní projev domácích zápas pro druhou půli stále otevřený. Kostelní Lhota mezitím vedla v Milovicích 0:1 brankou z osmé minuty a tak měla Loučeň o motivaci postaráno. 

Favorit rozhodl v závěru

Sokol Běrunice po prvním poločase nevystřídal, jelikož držel nad očekávání dobrý výsledek, zato Loučeň se změny dočkala, když nahradil Tomáše Vlasáka, kteému nesedla ani edna střela, na hřišti Jan Šulc. Chuť hostí po vítězství byla znát, nadále se tlačili vpřed a ohrožovali Šafaříkovu bránu, pesto nadále neúspěšně. Recept na něj nenašel ani dvojnásobný hráč kola Dominik Holánek. Dlouho to vypadalo, že zápas skončí nudnou bezbrankovou remízou, přesto předvedli hráči nejlepšího celku tabulky týmového ducha i individuální kvality a na poslední chvíli dotáhli zápas k vítězství.
Pět minut před koncem odpískal hlavní sudí nedovolený zákrok na kapitána Jana Štěpánka. K volnému přímému kopu se sebevědomě postavil levý záložník Pavel Mareš a zakroutil míč přímo do šibenice, čímž rozjásal všechny spoluhráče a členy realizačního týmu.
Ani po vedoucí brance nechtěla Loučeň jen bránit a hladově se hnala za druhou brankou, kterou se jí poštěstilo vstřelit v 88. minutě. Brankáři se nepovedl odkop, míč ukořistil útočník Dominik Holánek a po kličce brankáři se trefil do prázdné brány, čímž udělal sladkou tečku za skvostným podzimním výkonem svého celku.



Ohlasy k zápasu



FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: K vítězství svého celku se vyjádřil trenér Loučeně Otakar Ottomanský: "Utkání jsme zvládli, ale kvůli neproměňování šancí jsme se o vítězství báli do poslední chvíle. Měli jsme rozhodnout dříve. přesto jsem samozřejmě jak z vítězství, tak z prvního místa po polovině sezóny nadšený."



Sestavy


Sokol Běrunice
P. Šafařík [-] - O. Vaňura [-] , M. Černý [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , P. Štěpán [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , T. Fiala [-] , M. Čížek [-] , J. Podněcký [-] , M. Poláček [-]

FK Loučeň 1893
V. Lorenc [-] - T. Vlasák [-] (46. J. Šulc [-] ) , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , J. Holler [-] , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , J. Bašus [-]

Hráči zápasu: P. Mareš .
Místo: Běrunice. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Tovara Milan - JANOUCH Jaroslav (N), MÄSIARIK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.