4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bleskový start, křivda a zmar


Branky


12

Ve 22. Kole přivítalo Záblatí doma Hrabovou. Tým Hrabové vůbec nevyšel start do jara a pokračování též nevychází podle představ, jak fanoušků, tak hráčů. Záblatí se snaží dotahovat ztrátu na lídra tabulky Vítkovice, ale ty už mají tak slušný náskok, že to vypadá, že už potřetí v řadě hráčům Záblatí postup uteče. Vstup vyšel domácím skvěle, když se už po pár sekundách mohli radovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól

Záblatí vyšel skvěle vstup, když Walecki otevřel skóre už snad ve třicáté sekundě po přihrávce Dušana Sochy. Hosté chtěli ukázat, že je inkasovaný gól nepoloží a snažili se hrát fotbal, časem ale museli díky dobrému pressingu Záblatí odkopávat od branky dlouhé míče. Dušan Socha zvýšil na 2:0 a šance se začínaly kupit. Záblatí si, ale jako už několikrát zbytečně komplikovalo dobře rozehraný zápas. Řada neproměněných šancí a místo vedení 5:0 přišlo snížení na 2:1, když se prosadil Honěk. Hosté navíc mohli a měli zahrávat těsně před pauzou pokutový kop. Po jasném faulu Tomáše však zůstala píšťalka němá. Divily se oba celky a i hráč domácích v honbě za spravedlností Luboš Pilch žádal sudího o vysvětlení. Ten uvedl, že zákrok viděl tak, že oba hráči byli na stejné úrovni a že šlo o souboj tělo na tělo. Tahle situace patrně zápas rozhodla. 

Frustrace a křivda

Vstup do druhé půle vyšel opět Záblatí. Když se už v 54. minutě prosadil podruhé Dušan Socha a nadále potvrzuje střeleckou formu - 3:1. Jen o šest minut později pečetil výhru domácího celku obránce Záblatí Jan Stošek - 4:1. Hrabové se už do zápasu vrátit nepovedlo, dost možná rozhodla situace z prvního poločasu, která tak ovlivnila pokračování hráčů Hrabové v zápase. Záblatí si už tedy v klidu dokráčelo pro další výhru. 



Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - J. Skokan [-] , J. Tomáš [-] (78. O. Anastazovský [-] ) , D. Bratovanov [-] , L. Walecki [-] , J. Stošek [-] , P. Orihel [-] , D. Dendis [-] , P. Bijok [-] (59. P. Socha [-] ) , D. Socha [-] , L. Pilch [-]

TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - M. Odstrčilík [-] (73. J. Stejskal [-] ) , R. Pešek [-] (65. R. Šima [-] ) , D. Nováček [-] , R. Drulák [-] , M. Miolla [-] (73. L. Paluch [-] ) , A. Volf [-] , M. Kulveit [-] (60. K. Lomozník [-] ) , P. Honěk [-] , M. Mrva [-] , T. Holek [-] (60. M. Slezák [-] )

ŽK: D. Nováček , 46. R. Pešek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MĚKÝŠ Adam - JANTOŠ Pavol, KRAMNÝ Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích