Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Socha si udělal polštář v tabulce střelců, krásným gólem z půlky hřiště


Branky


53. M. Janošec - 3. L. Pilch , 6. P. Bijok , 24. L. Pilch , 55. D. Socha , 63. D. Socha , 80. A. Galusek
10

Ve 23. Kole přivítali jižané na domácí půdě druhé Záblatí. Utkání mělo pořádnou šťávu a nabídlo nejen spoustu šancí, ale také hodně gólů. Vstup měli lepší hosté, kteří dokázali v úvodu dvakrát skórovat. Druhá půle naopak vyšla lépe domácímu celku, který dokázal snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup do utkání

Start vyšel skvěle hostům ze Záblatí. Už ve 3. minutě po špatné rozehrávce domácích a skvělém pressingu Sochy Záblatí získalo míč, který následně Dušan Socha předložil Pilchovi a ten z nějakých dvaceti metrů prostřelil brankáře Begu – 0:1. Jen o 3. minuty později z kraje šestnáctky na přední tyč zakončil Bijok a navýšil vedení Záblatí na dva góly – 0:2. V první půli se jižané snažili rozehrávat dlouhými balóny na vysokého a silného útočníka a následně sbírat druhé balony, což ale moc nevycházelo. Ani změna rozestavení domácím nepomohla. Jižané těžili ze standardních situací a centrovaných míčů, jednou z takové šance trefili i brankovou konstrukci. Ve 24. minutě se prosadil znovu Luboš Pilch a zvýšil náskok hostů už na tři góly. Hosté museli také improvizovat dlouhými balóny, jelikož jim menší hřiště a dobré napadání domácích týmů neumožňovalo hrát svoji kombinační hru. Do konce poločasu Záblatí přidalo ještě jeden gól, ale ten neplatil kvůli ofsajdu.

 

 

 

Né pětku né, tak prosím pětku né

Úvod druhé půle vyšel jižanům, jak už tradičně nemá Záblatí dobré vstupy do druhé půle, tak to panovalo i tentokrát. Prvních 10. minut byli lepší domácí, z čehož také vytěžili snižující branku. Z levé strany jeden z hráčů přinesl balón do středu hřiště, M. Janošec se skvěle uvolnil a levou nohou obstřelil brankáře Hekeleho přímo k tyči – 1:3. Pak se, ale o dvě minuty později ke slovu dostal znovu Dušan Socha, který téměř z půlky hřiště přehodil brankáře Begu – 1:4. V 63. minutě přidal k asistenci také druhou branku Dušan Socha a pro domácí tým bylo hůř a hůř – 1:5. Poté už měli domácí k dispozici jen standartní situace a nevytěžili z toho už nic. Záblatí si hrálo svou hru, některé ze svých mnoha šancí, ale hostující hráči využít nedokázali. V 80. minutě na konečných 6:1 pro hosty upravoval Galusek, který z půlky hřiště krásnou individuální akcí prošel až k brankáři Begovi, kterého obešel a položil i obránce domácích, poté už měl jednoduchou práci a to uklidit míč do prázdné brány – 1:6. Záblatí si poté svůj náskok hlídalo a v klidu kombinovalo.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
A. Bega [-] - M. Zomber [-] , M. Janošec [-] , A. Georgiovský [-] , R. Stojan [-] , A. Pavlišinec [-] , M. Šlosar [-] , J. Georgiovský [-] , F. Matiášek [-] , P. Hampel [-] , M. Leščák [-]

FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - J. Skokan [-] (46. A. Galusek [-] ) , T. Janoš [-] , D. Bratovanov [-] , L. Walecki [-] , O. Anastazovský [-] (53. J. Stošek [-] ) , P. Orihel [-] (72. J. Tomáš [-] ) , D. Dendis [-] , P. Bijok [-] (68. T. Rozsíval [-] ) , D. Socha [-] , L. Pilch [-] (68. P. Socha [-] )

Počet diváků: 41. Rozhodčí: DIMUN Michal - JUŘIČKA Jiří, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Vojtěch Bystroň
Tip experta: výhra domácích

Na domácí půdě jsou silní a myslím si že zlomí sérii neúspěchů a vyhrají

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza