Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka na "San Siru"


Branky


38. F. Matiášek , 53. M. Šlosar , 75. A. Georgiovský , 90. D. Marek (vl.) - 6. D. Marek (p.) , 48. P. Vantuch , 50. J. Manďák , 60. P. Vantuch , 70. P. Vantuch , 72. P. Vantuch
10

V 18. Kole přivítali jižané na "San Siru" Rychvald. Velmi pohledný fotbal v deštivém utkání, tomu mohli přihlížet fanoušci obou stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli odstartoval pokus domácích dalekonosná střela hned ve druhé minutě prověřila hostujícího brankáře Žebráka. Ve 4. minutě další pokus z větší vzdálenosti, ale domácí hráč svou střelu z voleje neukočíroval. V 6. minutě se po faulu naskytla první příležitost Rychvaldu a to pokutový kop, který s přehledem proměnil Marek. V prvních minutách jižané měli potíže s kombinací, kde často chybovali. Ve 12. minutě další pokus domácích zpoza vápna mířil nad bránu. V 16. minutě Vantucha prověřil domácího brankáře, který skončil v náručí brankáře Begy, sice s drobnými problémy, ale nic většího z toho nakonec nevzniklo. Následně domácí měli k dispozici roh, krásný centr na zadní tyč ještě vracel na přední jeden z domácích hráčů, ale ten už nikoho nenašel. Ve 20. minutě další pěkný pokus domácích, ale opět nemířil na bránu. Ve 21. minutě propadl míč za obranu domácích, ale následně stoper domácích zablokoval pokus hostujícího hráče. Z následného rohu se ke střele dostal Vantuch, ale bránu netrefil. Ve 27. minutě Gregor vystřelil z voleje, ale bohužel moc kvalitní nebyl, byla to další střela, která netrefila bránu, možná i vinou delší přípravy střely. Ve 29. minutě šel Vantuch jeden na jednoho, nakonec vystřelil i na bránu, ale s jeho střelou si Bega poradil. Jižanům se povedlo ve 32. minutě srovnat stav z přímého kopu, ale radost dlouho domácím nevydržela, jelikož postranní rozhodčí odmával ofsajd. Ve 34. minutě po faulu hosté měli k dispozici přímý kop, ten nakonec zneškodnil brankář Bega. Ve 40. minutě se tentokrát střela z větší vzdálenosti domácím vyplatila, když se prosadil kapitán Matiášek – 1:1. Ke konci poločasu došlo k těžkému zranění hostujícího obránce, který v souboji špatně dopadl a vyrazil si dech, jak jeho spoluhráči, tak jeden ze soupeřů se snažili pomoct, ale jelikož se následně hráči Rychvaldu točila hodně hlava a nebyl schopen pokračovat musel ze zápasu odstoupit. První půle skončila za remízového výsledku, ale po hvizdu rozhodčího si trenér Rychvaldu důrazně vyměňoval názory s hlavním rozhodčím, jelikož nesouhlasil s některými verdikty.

 

Hosté si dali do druhé půle jasné pokyny a to být trpěliví a čekat na šance, které se naskytnou. Rychvaldu se během pěti minut povedlo dvakrát skórovat, nejprve to byl Vantuch a následně Manďák – 1:3. Bohužel hned po třech minutách se po rohovém kopu prosadil Šlosar a snížil na rozdíl jediné branky – 2:3. Následně hosté trestali každičkou chybu jižanů a předváděli skvělou práci v bloku a dobrý presing. V 60. minutě se podařilo Rychvaldu opět odskočit, když zafungovala spolupráce Manďáka s Vantuchem a druhý jmenovaný se dokázal prosadit – 2:4. Hned o deset minut později ta samá dvojice navýšila už na třibrankové vedení a Vantuch zaznamenal hattrick. V 72. minutě bylo pro jižany ještě hůř, když se Vantuch dostal po střele Brevčinského k dorážce a přidal už svůj čtvrtý gól – 2:6. Sice se domácím povedlo o tři minuty později opět snížit z kopačky Georgioua. Hosté si bohužel v závěru dali vlastní gól, který si smolně dal Marek David, to ale byla už jen kosmetická úprava – 4:6. Rychvaldu se povedlo na „San Siru“ získat všechny body.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Rychvald
Trenér Daniel Staskevič: „Do utkání proti třetímu celku tabulky jsme vstupovali s respektem. Oproti předešlým utkáním jsme změnili rozestavení a řekli jsme si, že budeme pracovat v bloku a snažit se eliminovat hru soupeře. Toto se v průběhu utkání ukázalo jako rozhodující. Aktivní začátek vyústil v penaltový zákrok na Tomáše Zalejského a pokutový kop proměnil David Marek. Domácí se snažili hlavně o hru po křídlech a následné centry do našeho vápna. Obrana naštěstí pracovala na jedničku.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
A. Bega [-] - M. Šlosar [-] , J. Podžorski [-] (69. M. Zomber [-] ) , J. Němec [-] (46. M. Gaži [-] ) , P. Sporina [-] (69. J. Georgiovský [-] ) , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] , P. Hampel [-] (63. M. Janošec [-] ) , A. Georgiovský [-] , M. Konečný [-] , L. Machala [-] (63. R. Stojan [-] )

TJ Slavoj Rychvald
J. Žebrák [-] - J. Pešl [-] , D. Marek [-] , P. Gajda [-] , P. Vantuch [-] (85. I. Kalivoda [-] ) , O. Adamczyk [-] (78. D. Chautur [-] ) , J. Manďák [-] , L. Andoniu [-] , D. Brevčinský [-] (88. J. Franek [-] ) , V. Olšovský [-] , T. Zalejský [-] (46. M. Nadhajský [-] )

ŽK: 48. P. Sporina , 66. M. Janošec , 80. F. Matiášek - 30. L. Andoniu .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - KIŠKA Ondřej, KNOPP Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů