2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenné vítězství pro Brušperk


Branky


16. M. Dujsík , 70. J. Plešek - 19. K. Merta , 39. K. Merta , 44. M. Gula
12

Brušperk se v sobotu postaral o změnu na vrcholu tabulky. Porazil dosud vedoucí tým soutěže z Petřvaldu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Brušperku

Už v 16. minutě se na zadní tyči objevil osamocený Marek Dujsík a vypadalo to na další tříbodový zápas pro domácí tým z Petřvaldu. Zbytek poločasu ale patřil Brušperku. Nejprve hned za 3 minuty srovnal po obrovské chybě v obraně Merta. Ten stejný hráč za 20 minut dostal své mužstvo do vedení, kdy si po individuální akci položil dva obránce a poté i brankáře. Gólu ještě předcházel neuznaný gól domácích pro ofsajd. Ve 45. minutě hosté završili výbornou první půli gólem Guly.

Hostům se podařilo snížit, na vyrovnání ale byli krátcí

Druhá půle přinesla tlak domácích. Spousta rohů a standartních situací ale nepřineslo vytouženou branku. Petřvaldu se dlouho nedařilo prolomit soupeřovu evidentně dobře připravenou obranu. V 70 minutě po standartní situaci napřáhl Plešek a dsotal svůj tým zpět do zápasu. Poslední pětimutovka byla plná stoprocentních šancí na obou stranách. Nejprve zahodili dvě šance hosté, kdy nejprve ani jeden z útočících hráčů nedosáhl po centru na míč a o minutu později hlavičkovali vedle brankové konstrukce. V zápětí šli dva útočící hráči Petřvaldu sami na jednoho obránce a místo zakončení zvolili nahrávku, která k brance nevedla. Protože ani jedna akce nevedla k brance, tak výsledek zůstal stejný a Brušperk si odvezl velice cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Petřvald na Moravě
Trenér Halamíček: V prvním poločase jsme vyrobili zbytečné chyby, kterých soupeř využil. V druhém poločase jsme měli spoustu šancí, ale branku se nám podařilo dát bohužel pouze jednu.

SK Brušperk
Trenér Dostalík: Odvedli jsme dobrou práci směrem dozadu a pokryli soupeřovy největší hrozby. Rozhodla naše silná vůle dotáhnout dobře rozehraný zápas do vítězného konce



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
M. Rozsypal [-] - T. Bernatský [-] (76. M. Urban [-] ) , J. Plešek [-] , A. Taraba [-] , T. Barkov [-] (46. J. Macíček [-] ) , R. Huvar [-] (46. J. Buryan [-] ) , T. Vengřinek [-] , M. Kovařík [-] , M. Dujsík [-] , J. Ciesarík [-] , M. Švec [-]

SK Brušperk
M. Sztefka [-] - R. Hadaš [-] , V. Piecha [-] , R. Vašíček [-] , R. Kublák [-] - M. Gula [-] (76. D. Solomonovych [-] ) , M. Kutáč [-] (92. V. Šimon [-] ) , J. Šilák [-] , E. Talián [-] , J. Velčovský [-] (87. D. Hutník [-] ) - K. Merta [-] (92. A. Pelíšek [-] )

ŽK: 77. M. Kovařík - 13. J. Velčovský , 72. M. Kutáč , 74. M. Gula .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ŠVEC Marek - ŠIŠTÍK Petr, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Jakub Kocur
Tip experta: výhra domácích

v tomhle zapase to vidím jednoznačně na výhru pro domáci

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích