Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jakubčovicích úřadoval Halaška


Branky


11
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře si do poločasu vytvořily dvoubrankové vedení

Tým z Kravař přijel do Jakubčovic s taktikou, spoléhající se na důslednou obranu a dlouhé míče za obranu. Poté, co se ale v 19. minutě zranil Hrdlička, přišel na hřistě zkušený Zapalač, hra hostujícího celku se zklidnila a Kravaře začaly více kombinovat. Tato změna přinesla ovoce už ve 29.minutě v podobě gólu Halašky, který si poradil s obránci i s domácím brankářem. Hosté přidali do poločasu ještě jednu branku, kdy po přetaženém rohovém kopu zakončoval hlavou Kutty.

Csaplárova past nesklapla

Domácí si v prvním poločase nevytvořili žádnou větší šanci, a proto doufali, že se jim průběh utkání podaří zlomit v druhé půli. K tomu jim mohla pomoct zbytečná červená karta Zapalače. Domácím se dlouho výhodu 11 na 10 nedařilo zúročit, naopak po brejku potřetí inkasovali. V 84. minutě domácí Ďurica pěknou střelou snížil na 3:1 a v poslední minutě stejný hráč po faulu gólmana proměnil pokutový kop. Nic víc se už ale neodehrálo, a tak si Kravaře připsaly cenné 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
TJ Tatran Jakubčovice - trenér Harazim: Věřili jsme, že dokážeme s výsledkem v druhém poločase něco udělat. Bohužel jsme po soupeřově červené kartě potřetí inkasovali a to nás utlumilo. Branky jsme začali střílet pozdě.

Městský FK Kravaře
MFK Kravaře- trenér Krzisch: Věděli jsme, že Jakubčovice posílily a že nás nečeká nic lehkého. Poté, co jsme šli do početního oslabení, jsme se semkli, hráli jsme fantasticky směrem dozadu a čekali na brejky. Jenom škoda dvou zbytečných chyb v závěru zápasu, kdy jsme nechali soupeře snížit.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - M. Zagol [-] , O. Moravec [-] , P. Zagol [-] , M. Pražák [-] (82. P. Moravec [-] ) , F. Pražák [-] , K. Molnár [-] (77. N. Delín [-] ) , P. Ďurica [-] , D. Vavroš [-] (69. P. Šťastný [-] ) , M. Raszyk [-] (69. J. Petr [-] ) , Z. Sommer [-] (82. D. Staff [-] )

Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - R. Baranek [-] , M. Halaška [-] (73. J. Barcal [-] ) , P. Kudlík [-] , Z. Pospěch [-] (87. T. Mikulenka [-] ) , P. Hrdlička [-] (19. P. Zapalač [-] ) , D. Kahler [-] (73. J. Ohřál [-] ) , M. Silber [-] , O. Bitomský [-] (73. J. Heger [-] ) , R. Kutty [-] , V. Těžký [-]

ŽK: 40. Z. Sommer , 50. M. Pražák , 52. D. Vavroš , 55. F. Pražák , 77. P. Ďurica - 18. P. Hrdlička , 38. V. Těžký , 44. O. Bitomský , 54. R. Kutty , 73. D. Kahler , 91. L. Hudeček . ČK: 52. P. Zapalač , 93. L. Hudeček .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - DIMUN Michal, HRDINA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Kolbasa

Expert: Marek Havlíček
Tip experta: remíza

Zkusím remízu. Kravaře sice mají papírově kvalitnější kádr (Halaška, Baránek), ovšem domácí na svém menším hřišti umí zahrát. Svou roli může navíc odehrát terén, proto remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích