Bukovec přejel neškodného soupeře


Branky


19. J. Kluz , 27. T. Starzyk , 40. F. Zogata , 44. R. Kulig , 64. J. Malyjurek - 81. R. Suszka
9

Hru kočky s myší připomínalo utkání pátého celku s předposledním

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť Bukoveckých

Utkání začalo ve svižném tempu. Zejména domácí nechtěli nechat zhruba stovku diváků na pochybách kdo je pánem bukoveckého hřiště. Hosté hrající s vášní však herně zaostávali. Hosté úporně bránili. První branka padla z hlavy Jana Kluze po rohovém kopu. V 27 minutě se po průniku hostující obranou trefil v pohodě hrající dorostenec Tomáš Starzyk. Po dalších dvou brankách Filipa Zogaty a Roberta Kuliga byli hosté již na kolenou. 

Čestný úspěch hostů

Druhý poločas přinesl v první dvacetiminutovce vyrovnanější obraz hry. Po další inkasované brance domácího Malyjurka opět hosté herně upadli- V závěru se o čestný úspěch hráčů Vojkovic postaral Radim Suszka. Nepříjemným okamžikem bylo zranění hostujícího hráče Jakuba Moškoře, který prožil hořký debut ve vojkovickém dresu, když si vykloubil ramenu a musel být transportován záchrankou k zákroku do třinecké nemocnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok, hráč: Neměli jsme dnes problém se soupeřem. Po čtvrté brance jsme polevili a soupeř snížil. Vzhledem k situaci v tabulce hrajeme reálně o páté místo. Nejlepším hráčem z naší strany byl asi Tomáš Starzyk.

TJ Sokol Vojkovice
Jaromír Kaňok, trenér: Klasické utkání na pro nás horké půdě Bukovce na malém hřišti. Soupeř lepší, vyhrál zaslouženě. My jsme drželi krok prvních dvacet minut. Po první brance jsme se sesypali. Ve druhém poločase opět prvních dvacet minut jsme hráli vyrovnaně, domácí zřejmě polevili, pak zase útlum. Cením si výkonu Petra Klanera na stoperu. Pro nás největší ztrátou je, že jsme odváželi do nemocnice Jakuba Moškoře s vykloubeným ramenem. Velmi chci ocenit odbornou pomoc místního zdravotníka, odvedl skvělou práci, chci mu tímto poděkovat, stejně jako lékaři na příjmu Nemocnie Sosna v Třinci. My hrajeme na co máme. Největší opory jsme pustili do vyšších soutěží, snažíme se uchovat fotbal ve Vojkovicích.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MALINOVSKÝ Jiří - KIELAR Jakub, ŠULOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích