3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

23.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slivenec poprvé na jaře zvítězil a posunul se z předposlední pozice


Branky


6

Předposlední Slivenec přivítal před domácími fanoušky šesté Modřany. Favorit byl v tomto utkání jasný, ale Slivenec si na zápas věřil, což ve svém rozhovoru avizoval i hráč minulého kola Patrik Vytiska. Rozhovor s ním si můžete přečíst zde.

Modřany na podzim porazily Slivenec 3:0 a určitě i dnes si chtěly připsat 3 body a napravit tak těsnou prohru 1:0 s Aritmou v minulém kole.

Zápas však vyšel lépe domácím borcům, kteří Modřanům vstřelili 3 branky a vrátili jim tak podzimní porážku. Slivenec tak získal první jarní a důležité 3 body za výhru a navíc v tabulce poskočil na 14. příčku před Libuš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Slivenec chtěl hrát ze zabezpečené obrany a Modřany do ničeho nepouštět.

To se domácím ze začátku dařilo velmi dobře. Do statistik se jako první zapsal Josef Vávra, který ve 24. minutě viděl po faulu od hlavního rozhodčího Jana Dobrého žlutou kartu.

O minutu později se už však vlnila síť za Ondřejem Voskou. Tomu se úplně nepovedla rozehrávka, kterou vystihl kapitán domácích Dávid Pankuch a poslal domácí do vedení 1:0.

V minutě 38. se domácím povedla rychlá akce po levé straně, kterou zakončoval Josef Maršálek. Pro něho to byla první branka v sezóně.

 

2. poločas

Modřany doufaly, že by mohly využít nebezpečného výsledku 2:0 a vývoj utkání otočit. Do hry poslaly Stanislava Rosendorfa a doufaly, že jim k obratu pomůže.

Bohužel po sérii několika vyhraných soubojích ve středu hřiště a následné rychlé narážečce se domácí dostali do vápna, odkud na 3:0 v 70. minutě zvyšoval Adam Rozman.

Kvalitní obrana domácích Modřanům již do konce utkání nedovolila skórovat a Modřany tak vyšly již podruhé za sebou střelecky na prázdno.

Pro Slivenec to bylo velmi důležité vítězství, kterým potěšili rovnou stovku přihlížejících na stadionu.



Ohlasy k zápasu


AFK Slivenec
Aleš Majer - trenér: Dnes jsme podali kvalitní týmový výkon. Byli jsme kompaktní, pevní do defenzivy a nebezpeční doředu. Soupeře jsme nepustili do žádné šance. Pro nás velmi důležité domácí vítězství.




Sestavy


AFK Slivenec
J. Mužík [-] - O. Adamík [-] , D. Vasylčuk [-] , P. Vytiska [-] , R. Starec [-] , A. Rozman [-] (87. J. Kraus [-] ) , O. Míča [-] , L. Kácovský [-] , J. Maršálek [-] (87. O. Tkadlec [-] ) , J. Vávra [-] (82. V. Dušek [-] ) , D. Pankuch [-]

SK Modřany
O. Voska [-] - J. Šíma [-] , V. Lenert [-] , O. Toman [-] , P. Šatný [-] (46. S. Rosendorf [-] ) , M. Šídlo [-] , J. Pánek [-] (62. M. Horňáček [-] ) , D. Baran [-] , D. Král [-] , M. Vošta [-] , P. Mlejnek [-]

ŽK: 24. J. Vávra , 53. J. Maršálek , 87. P. Vytiska - 93. S. Rosendorf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dobrý Jan - VONDRÁČEK Adam, HRUŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Patrik Vytiska
Tip experta: výhra domácích

Já doufám, že vyhrajeme v poměru 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů