0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:15

23.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Zlíchov je na vítězné vlně, tentokrát si poradil s Libuší


Branky


6

Zlíchov po úvodních nezdarech na jaře naskočil na vítěznou vlnu. Tentokrát přehrál Libuš 1:0, kdy dvě branky mu nebyly uznány.

Velmi aktivní byl Dennis Nsingani, který v utkání vstřelil vítěznou branku.

Libuš po výhře Slivence klesla na předposlední příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

První poločas začala lépe Libuš. Po akci ve středu hřiště se do obrovské příležitosti dostal Ondřej Beneš, který však tváří tvář Kořínkovi trefil těsně vedle jeho pravé tyče.

Na druhé straně se po Kořínkově výkopu dostal do šance Nsingani, který však z dálky v těžké pozici minul.

Do další šance se Zlíchov dostal po Nsinganiho centru z levé strany. Chochola však hlavičkoval nad branku.

Následně se Chochola dostal znovu za obranu Libuše, hlavou si posunul balon okolo Kořínka, ale prázdnou branku trefit z úhlu nedokázal.

V 18. minutě padla první branka zápasu a byl to Nsingani, který si vzal balon za vápnem a střelou k tyči nedal Kořínkovi šanci.

Šanci na zvýšení měl po rohu Štěpán Vošta, který však hlavou zamířil do břevna. S následnou dorážkou si Kořínek poradil.

2. poločas

Do druhého poločasu vstoupila lépe Libuš. Po akci z levé strany se k zakončení dostal střídající Samuel Lebl. Žežulka si však s jeho střelou poradil.

Zlíchov se dostal do šance na druhé straně také po levé straně. Do vápna prošel Jakub Černý, který míč předložil Nsinganimu. Tomu se střela nepovedla, balon se dostal zpět k Černému, který skóroval. Gól však nebyl uznán kvůli offsidu.

Další vyloženou šanci v zápase měl znovu aktivní Nsingani poté co utekl domácí obraně. Kořínka však nepřekonal.

V 77. minutě byl po faulu za druhou žlutou kartu v zápase vyloučen Pavel Šenk.

V závěru se podruhé v utkání z branky radoval Jakub Černý, ale kvůli předešlému faulu ve vápně, který krvavým zraněním odnesl Ondřej Beneš, gól neplatil.

Zlíchov tak vyhrál potřetí v řadě a je aktuálně v dobré formě.



Ohlasy k zápasu


SK Libuš
Miloslav Stuchlík - trenér: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a aktivní hrou jsme dělali hostům velké problémy. Hned v páté minutě přišel možná klíčový moment, kdy po nahrávce Houdka se řítil Beneš sám na brankáře hostů, ale bohužel jeho zakončení skončilo těsně vedle. Postupně jsme přenechávali hru hostům a ty začali být více a více nebezpeční. Naštěstí v koncovce nebyli úspěšní. V sedmnácté minutě však přišla střela ze střední vzdálenosti, kterou jinak velmi dobrý Kořínek v naší brance neviděl a bylo to 0 - 1. Vyrovnání se rýsovalo při našem přečíslení dva na jednoho, ale finální nahrávku stoper hostů zblokoval a bylo po možnosti vyrovnat. Po jednom z rohových kopů nám pomohlo břevno a odražený míč si již Kořínek sebral do své náruče. Do druhého poločasu jsme prostřídali a hlavně chtěli zvýšit aktivitu z křídelních prostor hřiště, což se nám hned v úvodu dařilo a po vysunutí Gutheise se dostal do šance Lebl, ale místo nahrávky na volné spoluhráče volil střelu, kterou hostující brankář zlikvidoval. Měli jsme sice optickou převahu, ale soupeř byl stále nebezpečný. Po jednom z rychlých přechodů trefili tyč a dvakrát se zaskvěl svými zákroky Kořínek. Blížila se poslední desetiminutovka už jsme si připravovali varianty na přeskupení hráčů a přišla ztráta na polovině hřiště. Šenk nešťastně fauloval přičemž se navíc zranil v oblasti ramene a z nosítek uviděl druhou žlutou kartu. I o jednoho hráče míň jsme stále toužili po vyrovnání, ale hosté nás do žádné šance nepouštěli. Navíc již v nastaveném čase přišel brejk, centr z pravé strany a druhá branka v naší síti. V hlavičkovém souboji však AR1 postřehl faul na našeho hráče (Beneš), kterému nešťastně hostující hráč loktem rozsekl hlavu. Další ošetření už prováděl doktor ze záchranky, která přijela pro Šenka a tak odjížděli do nemocnice rovnou spolu.(přejeme oběma brzké uzdravení) Nakonec však i v devíti jsme mohli alespoň vyrovnat, když Gutheis nádherně vysunul Lebla, který šel sám na branku, byl malinko zatažen bránícím hráčem a o míč bohužel svou nedůsledností přišel. Pískal se konec a my přišli, jak o body, tak o další dva hráče. Určitě však v bojích o záchranu nic nevzdáme a budeme se rvát o body v každém ze zbylých utkáních.

FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Do zápasu jsme šli s vědomím, že nás čeká dobývání domácí obrany. Hned ve 2. minutě jsme udělali chybu, ale domácí útočník zakončil samostatný nájezd jen střelou vedle. Drželi jsme míč a postupným útokem se dostávali do šancí. Dvě velké jsme neproměnili. Ujala se až ve 20. minutě střela 3 metry za vápnem. Do konce prvního poločasu jsme si vypracovali další 3 šance, ale žádnou neproměnili. Ve druhém poločase jsme upustili od své hry a domácí se začali dostávat do hry. V 72. minutě přišel pro domácího obránce nepříjemný okamžik, když fauloval našeho útočníka, viděl druhou žlutou kartu a ještě si u toho vykloubil rameno. V 80. minutě jsme se radovali z druhého gólu, ale ten byl po radě od asistenta odvolán. Při dopadu z hlavičkového souboje náš hráč roztrhnul hlavu domácího obránce a i ten musel hřiště opustit. Zbylých 15 minut včetně nastavení jsme tedy hráli proti osmi lidem. I tak byla Libuš nebezpečná a vytvořila si dvě velké šance, které neproměnila. Výsledek zastínila dvě nepříjemná zranění. Přejeme hlavně rychlé uzdravení obou hráčů.



Sestavy


SK Libuš
R. Kořínek [-] - O. Houdek [-] (80. O. Nekola [-] ) , V. Dorazil [-] , J. Sobotka [-] (46. S. Lebl [-] ) , D. Růžička [-] , P. Šenk [-] , O. Beneš [-] , M. Stuchlík [-] (46. Š. Calta [-] ) , P. Kocourek [-] (46. P. Gutheis [-] ) , T. Čížek [-] , M. Šupina [-]

FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - M. Gothard [-] (54. M. Lukes [-] ) , Š. Vošta [-] , L. Chalupa [-] , J. Chochola [-] , J. Šrédl [-] (74. J. Slabyhoud [-] ) , J. Černý [-] , D. Nsingani [-] , A. Beneš [-] , K. Schulz [-] , . Selyvonenko [-]

ŽK: 38. P. Šenk - 40. Š. Vošta . ČK: 77. P. Šenk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIČKO Lubomír - ŠIMÁK David, VLASTNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Patrik Vytiska
Tip experta: výhra hostů

Zlíchov je na dobré vlně. Mohl by zvítězit 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích