0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 18:00

22.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Zlíchov naskočil na vítěznou vlnu a zapsal si druhé vítězství v řadě, když porazil 1999 Praha 3:0


Branky


8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Do zápasu jsme šli s taktikou obranného bloku od půlky, nechat soupeře tvořit a chodit do rychlých brejků. Jeden takový se nám podařil hned v 7.minutě, kdy po ose Vošta-Halbich-Chochola doklepával pohodlně do prázdné Šrédl. Domácí zahrozili několika povedenými balóny za obranu a jejich velké šance zůstaly nevyužity. Tak jsme před koncem poločasu udeřili my, když se po centru ze strany prosadil hlavou znova Honza Šrédl. Tento gól byl rozhodující v dalším vývoji utkání. Nám odskočení o 2 góly dodalo klid a naopak domácí museli víc otevřít hru. Druhý poločas moc pohledný nebyl. Byla to spíš kopaná, která nám vyhovovala. Domácí se snažili dostat do šance nákopem do vápna, ale téměř k ničemu to nevedlo. Naopak jsme to byli opět my, kdo udeřil. V 83.minutě se u nás premiérově trefil Tomáš Wolf a stanovil konečný výsledek 3:0.



Sestavy


1999 Praha
J. Kotrč [-] - J. Sklenář [-] , J. Štefánek [-] , M. Hložek [-] (57. T. Kačena [-] ) , D. Eppert [-] , M. Suchánek [-] (87. P. Endršt [-] ) , N. Salašovič [-] , M. Opočenský [-] , J. Beneš [-] (76. -. Al [-] ) , M. Podzemský [-] , J. Karbulka [-] (57. O. Měska [-] )

FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - D. Boubín [-] , Š. Vošta [-] , O. Halbich [-] (87. L. Tománek [-] ) , J. Chochola [-] , J. Šrédl [-] , J. Černý [-] , D. Nsingani [-] (65. S. Karmazín [-] ) , A. Beneš [-] , K. Schulz [-] , . Selyvonenko [-] (82. T. Wolf [-] )

ŽK: 86. O. Měska , 86. D. Eppert .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JANKŮ Tomáš - MAŘÍK Karel, ŠMÍD Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Když dá Městka dva goly domácí vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Vyrovanný zápas až do konce, zde tipuji remízu