Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

22.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotín měl nakročeno k výhře, ale Mandlík dvěma góly v posledních 5 minutách zařídil pro Zbraslav bod za remízu


Branky


8

Radotín si po prohře v minulém kole chtěl spravit chuť. Utkání se Zbraslaví měl rozehrané velmi dobře. Vedl 3:1 a doufal v dotažení se na soupeře nacházející se před ním v tabulce a potenciální boj o druhé místo v soutěži. V posledních deseti minutách 3x vystřídal, přenechal hru na soupeři, který snížil na rozdíl jedné branky. Když už se zdálo že utkání skončí utekl Mandík domácím obráncům a druhým gólem v zápase vyrovnal na 3:3 a zajistil tak pro Zbraslav důležitý bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přineslo očekávanou podívanou, kdy domácí věděli že pouze výhra je udrží ve hře. Proto hned od začátku byli domácí aktivní, hosty přehrávali a ti se dostávali ke hře pouze dlouhými nákopy po levé straně. Zápas na malé umělce byl objektivně vyrovnaný, ale domácí měli více ze hry a měli více šancí.

Jednu z nich využil Doležel, kdy se rybičkou vrhl po centru Ježdíka, tak domácí vedli 1:0. Zápas měl stále stejný průběh, domácí kontrolovali hru a dostávali se do dalších přečíslení a několik závarů před brankou nedokázali využít.

Vyrovnání přišlo z čista jasna, kdy si Viktor Vodička zpracoval míč na zhruba pětadvaceti metrech uvolnil se a dost nečekaně, ale nádherně trefil levou šibenici brankáře Müllera, který opravdu nemohl nic dělat.

Domácí zapnuli ještě víc a na konci poločasu se hrálo jen před brankou hostí. Opět domácí několik slibných šancí nevyužili. Ve druhé půli domácí pokračovali v aktivní hře, přehrávali hosty ve všech směrech, držení míče bylo výrazně na straně Radotína. Na 2:1 zvýšil Bužík, který si míč po narážečce zpracoval ve středu hřiště a z 25 metrů vystřelil prudce k tyči a hostující brankář Tomáš Brož neměl šanci. Za chvilku došlo ke zvýšení na 3:1, kdy Bužík šel do souboje po odkopu brankáře Müllera, rozrazil dva bránící hráče, šel sám na brankáře, kterému udělal kličku, brankář ho fauloval, ale Bužík to ustál a zvýšil na 3:1. Domácí ještě chvilku drželi tempo, Bužík mohl dát hattrick, ale tentokrát ho hostující brankář vychytal. Ježdík a Skopový mohli zvýšit, ale vylámali si zuby na hostujícím brankáři.

Se stoupajícím horkem hra uvadala. Domácí asi 20 minut před koncem nepochopitelně vyklidili hřiště, soustředili se pouze na bránění a tím pádem přenechali hostům aktivitu. Ti moc nevěděli, jak s touto příležitostí naložit až do 85. minuty, dy po křížném pasu se dostal zcela zapomenutý Mandlík na levé straně do brejku a snadno překonal Müllera. 3:2.

Tento gól nalil sílu do žil hostům, kteří se pokusili domácí přitlačit. Domácí však celkem dobře bránili a snažili se o hru na soupeřově polovině. Když rozhodčí ukázal nastavení dvou minut, hrálo se úplně na druhé straně hřiště než před domácí brankou a vypadalo to, že se utkání dohraje. Poté se však stalo něco co nečekal vůbec nikdo. Zhruba 30 vteřin před koncem rozehrávali domácí roh, míč ztratili a došlo k rychlému přenesení na střed hřiště, kde byl pravděpodobně faul na domácího hráče, ale rozhočí hru nepřerušil. Domácí čekali na odpískaný faul a přestali hrát. Toho hosté využili a poslali míč za obranu, kde Mandlík zcela osamocen běžel na Müllera. Ten vyběhl, ale byl prostřelen a hosté tak vyrovnali na 3:3. Domácí se zhroutili na rozpálenou umělou trávu a nemohli uvěřit, že takto ztratili vyhraný zápas.

Za zaslání reportáže děkujeme Zdeňku Krejčímu.



Ohlasy k zápasu


SC Radotín
Trenér Procházka: Zbraslavi jsme měli co vracet, na podzim jsme tam v šíleném utkání prohráli 4:5, kdy jsme 3 branky dostali po nacvičených schématech. A nyní jsme takhle dostali dvě, opravdu neuvěřitelné, že tohle nedokážeme přečíst. I když na to hráče upozoňujeme, někdy mám pocit, že mluvím do dubu. Hráči si musí uvědomit, že jestli nebudou plnit pokyny, tak prostě úspěšní nebudeme. Fotbal je týmová hra a na plnění zadaných úkolů stojí celý systém hry. I přes absence některých hráčů se prostě s tím musíme umět vypořádat. Za dva domácí zápasy jsme dostali sedm branek.To je prostě neakceptovatelné. Vrátím se k zápasu, jsme celý zápas lepší, vedeme 3:1 máme další šance, nedáme a pak chceme utkání nějak dohrát. Doslova jsme nabídli hostům body na stříbrném podnose. Vrchol naší hlouposti vygradoval v 92.min., kdy máme míč na soupeřově polovině a za 20 vteřin dostáváme na 3:3. Nikdo není schopen hru přerušit, nikdo neudělá taktický faul. My dostáváme žluté karty jen za řečnění, za běžný fotbalový zákrok vlastně ne. Nikdo nechce soupeře faulovat nějak tvrdě, ale taktické fauly prostě k fotbalu patří. My kolem soupeře běháme v obloucích. Bavit se nyní o baráži nemá cenu, určitě se budeme prát dokud bude nějaká naděje, ale s tímhle přístupem prostě úspěšní nebudeme. Přitom jsem přesvědčen, že naše kvalita fotbalová nám určuje hrát minimálně o baráž, ale taktika a osobní odpovědnost je doslova mizerná. Takže v budoucích zápasech se hraje i o budoucnost každého hráče v Radotíně. Nejlepší hráč zápasu je Doležel za aktivitu v prvním poločase a gól. Pochvala Leovi za další dva góly.




Sestavy


SC Radotín
J. Müller [-] - D. Bureš [-] (85. J. Kendík [-] ) , J. Ježdík [-] (81. J. Šatra [-] ) , R. Skopový [-] , P. Ježdík [-] (65. J. Pavel [-] ) , O. Kulíšek [-] , J. Přaslička [-] (65. J. Tyburec [-] ) , J. Doležel [-] (85. D. Mareš [-] ) , F. Přívozník [-] , L. Bužík [-] , O. Suchan [-]

SK Zbraslav
T. Brož [-] - L. Uhlíř [-] , R. Souček [-] - J. Mandlík [-] , F. Kotě [-] , A. Bohunický [-] , Š. Hrubý [-] , V. Doubek [-] - V. Vodička [-] , O. Sedláček [-] (18. O. Kovář [-] ) - F. Čumpelík [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHRENKO Pavel - MIČKO Lubomír, MARUŠINOVÁ Mária.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Buď Radotín vyhraje,anebo už do konce sezony nemá o co hrát

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Raotín napraví své zaváhání!