A. Beneš 30. (vl.)
1:2
(1:0)
87. J. Chochola
89. J. Černý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

21.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Zlíchov otočil utkání se Zbraslaví a na jaře poprvé vyhrál


Branky


30. A. Beneš (vl.) - 87. J. Chochola , 89. J. Černý (p.)
8

Zbraslav, která pod vedením nového trenéra v minulém kola remizovala na hřišti Přední Kopaniny si před vlastními fanoušky chtěla poradit i se Zlíchovem, který na jaře získal zatím jediný bod. Nakročeno k tomu měla slibně. Ještě tři minuty před koncem vedla 1:0. Jenže během dvou minut hosté dokonali obrat a Zlíchov tak poprvé na jaře zvítězil. Zbraslav porazil 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól a červená karta

Oba týmy si to mezi sebou rozdali na férovku a jedna nebezpečená akce střídala druhou. Hosté se během první půlhodinky dostali hned do několika zajímavých příležitostí, ale střely z vnitřku vápna domácí obrana perfektně blokovala. Domácí se dostali po 30 minutách k rohovému kopu. Ten zahráli tak nebezpečně, že po odrazu si ho do vlastní sítě srazil Adam Beneš a Zbraslav se tak dostala do jednobrankového vedení. 

Asi rozhodující moment zápasu přišel hned o tři minuty později, kdy se hosté dostali do samostatného úniku a Marek Mičkal, který do té doby střežil domácí svatyni, unikajícího hráče fauloval, za což viděl červenou kartu a v brance ho musel nahradit David Bouček. Ten do poločasu branku nepustil a do kabin se šla Zbraslav s vedením 1:0.

Zbraslav držela vedení do 87. minuty

Ve druhém poločase nastal scénář, který asi všichni fanoušci očekávali, že přijde. Zbraslav bude bránit, jelikož má o jednoho hráče v poli méně a Zlíchov se bude hnát za vyrovnáním. Skutečně tomu tak bylo. Hosté obléhali vápno domácích, kteří měli prostor vyrážet do rychlých brejků, díky čemuž získali i několik zajímavých standartních situací okolo vápna Zlíchova. Gól mohl dát kdokoliv.

V 87. Mminutě to však byl Zlíchov, kdo zavřel zadní tyč a po propadnutém centru míč procpal do sítě Jan Chochola a vyrovnal tak na 1:1.

O dvě minuty později se opakoval scénář z prvního poločasu. Hosté utekli domácí obraně a to musel hasit náhradní brankář David Bouček. Bohužel tuto situaci uhasil pouze za cenu faulu, žluté karty a následného pokutového kopu. K tomu se postavil Jakub Černý a penaltu proměnil. 

Zlíchov tak na Zbraslavi v zajímavém utkání zvítězil 2:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Zápas začal hrou nahoru dolů. V prvních třiceti minutách jsme se dostali do čtyř velkých šancí, kdy nám střely z penalty a malého vápna zblokovali domácí hráči. Poté přišel trest po rohu domácích, když jsme si po odrazu dali vlastní gól. O tři minuty později fauloval domácí brankář našeho hráče v samostatném úniku a viděl červenou kartu. Ve zbytku poločasu nebyla k vidění žádná větší šance. Ve druhém poločase nastal očekávaný scénář. My obléhali vápno hosté chodili do nebezpečných brejků a získávali nebezpečné standartní situace kolem vápna. Gól visel ve vzduchu na obou stranách. V 86. minutě jsme zavřeli zadní tyč a propadnutý míč konečně procpali do brány. O tři minuty později jsme se dostali do samostatného úniku, domácí brankář fauloval a kopali jsme penaltu. Tu jsme proměnili a získali tak 3 body.



Sestavy


SK Zbraslav
M. Mičkal [-] - R. Souček [-] , M. Kudrna [-] (33. D. Bouček [-] ) , D. Konečný [-] , L. Uhlíř [-] (83. A. Bohunický [-] ) - J. Mandlík [-] (83. J. Klufa [-] ) , F. Kotě [-] , V. Doubek [-] , Š. Hrubý [-] (90. M. Mixa [-] ) - O. Sedláček [-] (90. J. Smejkal [-] ) , V. Vodička [-]

FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - O. Halbich [-] , J. Chochola [-] , J. Šrédl [-] (80. D. Boubín [-] ) , J. Černý [-] , D. Nsingani [-] (70. S. Karmazín [-] ) , A. Beneš [-] , K. Schulz [-] , L. Chalupa [-] , M. Lukes [-] , . Selyvonenko [-]

ŽK: 61. O. Sedláček , 89. D. Bouček - 47. M. Lukes , 61. K. Schulz , 92. J. Černý . ČK: 33. M. Mičkal .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PŠANSKÝ Daniel - MORÁVEK Jiří, MALANÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na Zbraslavi je nový trenér a hráče to vždy nabudí, Zlíchov nemá dobré jaro. Ani na Zbraslavi to nezlomí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza