Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště vstalo z mrtvých, na Unionu téměř zdvojnásobilo svůj dosavadní celosezonní čtyřbodový zisk


Branky


16

Kdo se v neděli k večeru podíval na souhrn výsledků třetího jarního kola, musel mít o překvapení kola na první dobrou jasno. Hradiště, které se před tímto víkendem krčilo s pouhými čtyřmi body na chvostu tabulky, si totiž připsalo teprve druhé vítězství v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nedělním parném odpoledni to měla být jasná záležitost. Domácí Union porazil lídra a v minulém kole ztratil výhru až v nastavení. Proti Hradišti, které bylo už jednou nohu v nižší soutěži a mělo pouho pouhé čtyři body, se ale domácím od začátku vůbec nevedlo. V první možnosti se totiž objevili hosté. Brejková situace, při níž postupoval sám na branku v 9. minutě Bilunyk, byla využita. Hostující branka jakoby domácím hráčům svázala nohy. Do plné obrany nemohli najít cestu a k jinému ohrožení branky než ze standardní situace se nedostali. Vrchol zmaru v úvodním dějství pak nastal ve 45. minutě, když se opakovala téměř na chlup stejná situace. Znovu postupoval sám na branku Bilunyk a znovu byl úspěšný.

 

 

 

Bylo zřejmé, že po bouřce v kabině domácích se výkon domácích změní. Odhodlání hráčů Unionu ale inkasovalo porádnou facku hned po dvou minutách. Ve 47. minutě zahráli malou domů a nařízený nepřímý kop sehráli hosté na jedničku. Mnohdy zdánlivě jednoduchou situaci rozehráli na malém vápně na Krušinu, který propálil nechytatelnou ranou domácí val hráčů. Zápas ale nekončil a Union se pokoušel o zdramatizování dál. V 55. minutě se uvnitř šestnáctky opřel do balonu po přihrávce Kutného dobře postavený Radek Červeňák a dal domácím naději. Neustálý tlak okořeněný opakovanými centry a tlakem do branky pak ale další branku nepřinesl a jelikož se neprosadilo ani z ojedinělých možností Hradiště, odvezli si hosté nečekaně pozitivní výsledek.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: První poločas od nás byla tragédie. Hradiště, které mělo čtyři body, nás přehrávalo, nedokázali jsme vůbec nic vymyslet. Nějaké šance jsme měli jen ze standardek, nedali jsme nic, naopak jsme soupeře pustili do dvou brejků a dvakrát inkasovali. Po přestávce to bylo jiné, vlétli jsme na ně a chtěli jsme rychle snížit, místo toho jsme vzadu vyrobili hrubku a byli opět potrestáni - třetí šance a třetí gól. Ve zbytku zápasu mělo Hradiště ještě jednu nebo dvě šance, jinak to bylo dobývání z naší strany, snížili jsme, ale další gól jsme tam protlačit nedokázali. Měli jsme tlak, spoustu šancí, ale neproměnili jsme nic. Soupeř už hrál co potřeboval, dobře bránil a vyhrál zaslouženě, protože jsme nebyli schopní nic vymyslet.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - P. Kutný [-] , L. Stach [-] , R. Červeňák [-] , J. Pachner [-] , V. Dziadus [-] , O. Cajthaml [-] (46. L. Holka [-] ) , Z. Chmelík [-] (83. Y. Mokhtari [-] ) , D. Kalaš [-] , O. Jakoubek [-] , P. Kalaš [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
T. Lapský [-] - M. Furár [-] , M. Blumentritt [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-] - T. Beránek [-] , V. Krušina [-] , P. Henrich [-] , M. Beránek [-] - J. Rada [-] (73. J. Kačena [-] ) , N. Bilunyk [-] -

ŽK: 80. M. Furár .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIČAN Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Tomáš Holík
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích, tým hostů se nenachází v optimální herní pohodě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích