1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Litic a Vochova vítěze nepoznal, oba týmy tak na jaře pocítily chuť vítězství, porážky i remízy


Branky


15

Liticím velelo domácí prostředí v souboji celků ze středu tabulky vyhrát. Když ale oba celky vyhráli jeden z poločasů shodně o jedno branku, byla z toho nakonec dělbá bodů, která pro oba znamená, že za jaro připsali do tabulky čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice v posledních zápasech i ve spojení s koncem podzimní části poctivě sbírají body. Případným ziskem ve víkendovém utkání se domácí chtěli na soupeře z Vochova dotáhnout na jediný bod. Hosté tentktá vsadili n azkušenější sestavu, která se soustředila především na to, aby brzy neinkasovala. To se Vochovu i přes dobrý vstup domácích povedlo. Domácím ke skórování nestačily ani samostatné úniky, a tak přišel asi i očekávaný trest. Protiútoku na druhé straně dal ve 41. minutě gólovou tečku Klečka. Hostům se zbytek prvního poločasu podařilo náskok uhajít a šli tak do šaten se zajímavými vyhlídkami do půle druhé.

 

 

 

Styl hry se neměnil ani po příchodu ze šaten. Domácí se museli snažit o vyrovnání a to také plnili. Snaha byla odměněna po dvaceti minutách. V 66. minutě se prosadil věkem ještě mladší dorostenec Boháček, který byl v tu dobu na hřišti sotva šest minut. Domácí si věřili i na následný obrat. Zkušený hostující tým si ale bod z venku hlídal a když už se domácí do šance dostali zastavil je hostující brankář Mráz. Oba týmy tak na jaře mají po třech utkáních na kontě po čtyřech bodech.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Zápas jsme chtěli výsledkově zvládnout a dotáhnout se k soupeři. První poločas jsme začali dobře a šli asi 4x na brankáře, bohužel hosté z brejku otevřeli skoré a to vydrželo až do šaten. Ve druhém půli jsme se hnali za vyrovnáním, což se podařilo a další šance pochytal výborný brankář hostí. Herně v pořádku, bohužel šance nás stojí body.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] , L. Kindl [-] (66. T. Voves [-] ) , O. Kollros [-] , J. Horn [-] (60. O. Boháček [-] ) , P. Vacek [-] , M. Horn [-] , L. Fořt [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - J. Klečka [-] , F. Šváb [-] , R. Mašek [-] , L. Chvojka [-] (41. D. Frank [-] ) , M. Brousil [-] , D. Grim [-] , M. Diviš [-] , M. Škoda [-] (46. M. Mayr [-] ) , L. Honzátko [-] , V. Vilímek [-] (70. F. Bluďovský [-] )

ŽK: 31. L. Fořt , 62. A. Radvanovský , 91. P. Vacek - 25. M. Diviš , 35. R. Mašek , 35. L. Chvojka , 68. J. Klečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAREŠ Martin - RYBINSKI Lukáš, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Tomáš Holík
Tip experta: remíza

Na svém domácím hřišti jsou domácí silní, přesto hosté odvezou bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích