5:1
(1:1)
35. M. Horn (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liticím nevyšel pokus o nejrychlejší gól roku a i když na konci poločasu vedly, s Rapidem v atraktivním utkání přesto padly


Branky


44. M. Kořenek , 52. M. Votava , 62. J. Holík , 81. M. Votava , 90. M. Fikrle - 35. M. Horn (p.)
17

Mohlo jít o jeden z nejrychlejších letošních gólů ve všech soutěžích. Pokus z úvodního výkopu, ale brankář na poslední chvíli vyrazil na roh. Zajímavé momenty v zápase tím ale nekončily. Po devadesáti minutách z toho nakonec byla očekávaná výhra Rapidu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice přijely na Rapid i přes šňůru výher jako outsider. Mohly ale zaznamenat jednu z nejrychlejších branek letošních soutěží v celé republice. Pokus Vacka ihned z výkopu ale brankář jen tak tak na poslední chvíli vyrazil na roh. Po nevšedním momentu ale hrál především Rapid. Právě na druhé straně byla k vidění nevídaná minela. K Holíkovi se odrazil míč od obránce, domácí útočník ale zachoval v tutové šanci tak klidnou hlavu, že balon poslal metr před odkrytou brankou do tyče. A když v dobré pozici pak netrefil míč Čupalka, ozvali se také hosté, kteří se spoléhali především na protiútoky. Jeden z nich zakončili jěště střelou těsně mimo. Když se ale do vápna probojovali znovu, byla z toho po faulu Klimeše v 35. minutě penalta. Tu domácí brankář sice Marku Hornovi vystihl a měl ji na rukavicích, ale nakonec se přeci jen překulila do sítě. Domácím se ale podařilo do poločasu odpovědět. Ve 44. minutě se skrytá střela Kořenka zpoza vápna dopotácela o tyč až do branky. Výsledek mohl ještě otočit Votava, ale jeho slabou střelu uvnitř vápna Horn chytil.

 

S výsledkem byli o poznání spokojenější Litice. Rapid ale do druhého poločasu vstoupil lépe a v 52. minutě šel do vedení zásluhou střely z dálky od Votavy, kterou podobně jako brankář domácích při penaltě, hostující gólman neudržel. Jak bylo rychle srovnáno na straně jedné, mohlo být i na straně druhé. Kanta nacentroval míč do vápna a Radvanovský k překvapení přihlížejících fanoušků z malého vápna vysoko přestřelil. Zahozenou šanci potrestal na druhé straně Holík, kterého centr po rozehraném rohu zapadl až na zadní tyč do hostující branky. Nutno říct, že ani tentokrát němel strážce hostující svatyně čisté svědomí. Kdo by ale řekl, že tento moment hosty zlomí, se mýlil. Ti i přes převahu domácích na míči a závary před brankou přesto zlobili jejich obranu. V jednom z brejků vyslal Vacek Hanzlíčka, kterého vychytal až Páník. A hosté pokračovali. Nejprve se do zakončení tváří v tvář prokousal středem vápna Vajskebr, ale on ani chvíli později Horn brankáře nepřekonali. Samostatný únik byl k viděni i na druhé straně. Holíkova střela ale do branky ani nedošla. Když pak z úhlu střilel vedle Kabát, skončil v brance až pokus Votavy a těsně před konečným hvizdem i volej Fikrleho.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: V první dvacetiminutovce to mohlo být pro nás minimálně 3-0, přesto šli do vedení hosté z penalty a my střelou zpoza vápna Michalem Kořenkem v závěru poločasu alespoň srovnali. Ve druhé půli jsme přidali čtyři góly, další šance jsme znovu neproměnili a nějaké dvě, tři příležitosti hostům zlikvidoval výborný Béďa Páník v naší bráně. Výsledek mohl být tedy spíše hokejový, klidně tak 10-3. Kromě tří zasloužených bodů mě potěšil i výkon všech našich dorostenců v sestavě.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Do utkání jsme šli s pokorou a věděli jsme, že budeme většinu zápasu bránit a vycházet z rychlých protiútoků. Hned po pěti sekundách jsme mohli jít do vedení, když jsme přímo z rozehrávky vylekali domácího brankáře. Domácí tlačili, ale my šli penaltou do vedení, bohužel jsme inkasovali do šatny z propadlého centru. Druhý poločas pokračoval ve stejném stylu, bohužel gólmanovi propadly střely nebo centry do sítě a bylo to 3:1...my šli pětkrát sami na bránu, bohužel gólman nás vychytal, tak domácí nás ještě ztrestali do otevřené obrany. Gratuluji Rapidu, za mě jasný favorit na postup.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
L. Páník [-] - M. Votava [-] , J. Holík [-] , M. Novák [-] (70. M. Lepič [-] ) , M. Klimeš [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-] (77. M. Kabát [-] ) , M. Kořenek [-] , P. Jílek [-] (70. T. Hamáček [-] ) , J. Šilhavý [-] (46. M. Fikrle [-] ) , M. Čupalka [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , M. Horn [-] (77. V. Liška [-] ) , L. Fořt [-] (66. T. Voves [-] ) , J. Kanta [-] , J. Horn [-] (66. F. Vajskebr [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 86. O. Kollros .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIČAN Jan, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Šubrt
Tip experta: výhra domácích

Rapid stejně jako v první polovině sezony potvrdí roli favorita a ukončí sérii 3 výher Litic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích