2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota druhé zaváhání v řadě nepřipustila, Slovan tak nepřekvapil ani dalšího favorita


Branky


8. M. Pernt , 85. M. Nosek - 18. Z. Paul , 23. Z. Paul , 49. M. Cink , 69. J. Adlt , 74. J. Brož
16

Předešlý víkend vyšli naprázdno, při pátečním dni si tak chtěli oba spravit chuť. Výrazně veseleji bylo po závěrečném hvizdu v kabině hostů ze Lhoty, kteří si minimálně na nadcházející týden upevnili první místo. Slovan naopak na první body jara stále čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr soutěže chtěl ve sváteční den odčinit nepovedenou jarní premiéru na hřišti Slovanu. Na začátku zápasu ale na utkání s Unionem navázal. Většího množství chyb dokázali domácí potrestat. V 8. minutě to byl Pernt. Hosté se ale z úvodní studené sprchy dokázali poměrně záhy oklepat. Zpátky do příjemnější pozice se hosté vrátili v 18. minutě, když si se šancí vědel rady Zdeněk Paul. Stejný hráč se prosadil i o pět minut později, když díky jeho druhému gólu překlopil utkání ve prospěch Lhoty. V té době byla Lhota už lepším týmem a potvrzovala roli favorita. 

Domácí chtěli vstoupit do druhé půle podobně jako do té první. Povedený nástup ale měli naopak hosté. Odskočení na rozdíl dvou branek obstaral v 49. minutě Cink. Hosté ale ve střílení branek pokračovali. V 69. minutě mířil přesně Adlt a v 74. minutě se těsně před vystřídáním zapsal do střelecké listiny i Brož. O výsledku zápasu tak bylo během druhého poločasu rozhodnuto. Domácí ale utkání zakončili tak, jak ho začali a to vstřelenou brankou. V 85. minutě upravil Nosek skóre na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Utkání s hodně kvalitním soupeřem. Abychom vyhráli, muselo by se nám sejít všechno a 1 z 10 zápasů bychom byli schopni vyhrát. To se bohužel nesešlo a 2x jsme netrefili prázdnou branku, kdy jsme mohli vyrovnat nebo snížit. Soupeř hrozil hlavně ze standardek, z nichž vstřelil první dvě branky. Gratuluji Lhotě k zasloužené výhře a doufám, že příští sezónu se na ně podívám max jako divák v I. B třídě.

TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Šli jsme do zápasu s tím, že musíme odčinit minulý zápas. Bohužel začátek nebyl z naší strany úplně ideální a po několika chybách jsme jako první inkasovali. Naštěstí pro nás jsme získávali větší převahu a dostali se do několika šancí, kterými se nám povedlo zápas otočit ještě do poločasu. Od té doby jsme byli lepším týmem a utkání dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - M. Lang [-] (46. M. Nosek [-] ) , M. Vričan [-] , O. Nosek [-] , T. Červeňák [-] (69. J. Tomášek [-] ) , L. Mareška [-] , M. Pernt [-] (46. F. Štich [-] ) , O. Ladislav [-] , K. Hranáč [-] , P. Nožička [-] (46. J. Zýka [-] ) , J. Komínek [-] (57. F. Šmůla [-] )

TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - Z. Paul [-] , M. Šindelka [-] , T. Diviš [-] (57. V. Bartovanec [-] ) , L. Novák [-] (65. D. Fictum [-] ) , M. Cink [-] , J. Brož [-] (76. J. Eliášek [-] ) , M. Bečaver [-] , J. Adlt [-] , V. Suda [-] (46. J. Mikeska [-] ) , J. Záhrobský [-] (76. V. Sulek [-] )

ŽK: 34. M. Vričan , 88. O. Ladislav - 33. Z. Paul .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Lukáš - LHOTÁK Luděk, DUŠEK Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Šubrt
Tip experta: výhra hostů

Lhota odčiní prohru v prvním jarním kole a na Slovanu si udrží první příčku v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů