0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště herně nepropadlo, ale branky na rozdíl od Vochova nedávalo, a tak je znovu bez bodu


Branky


14. D. Grim , 44. L. Chvojka , 49. L. Chvojka , 57. P. Vyleta
17

Utkání, v nemž se ukázala jako klíčová produktivita a síla v zakončení. Zmíněné aspekty byly výrazně na straně Vochova, který i přesto, že jim domácí byli vyrovnaným soupeřem, dokázal z venkovního utkání přivést tři body s nulou vzadu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tabulkové postavení velelo hostům v Hradišti vyhrát. Domácí se ale z debaklu proti Smíchovu oklepali a se svým sokem hráli vyrovnanou partii. Produktivita ale v celém utkání hrála klíčovou roli. Zatímco domácí své šance neproměnili, hosté ano. Ve 14. minutě se poprvé po přesunu do Vochova prosadil Grim. Důležitou druhou branku, která vnesla klid na kopačky hostů před druhým dějstvím, poté obstaral ve 44. minutě Chvojka.

 

 

Domácí sice po poločase ztráceli dvě trefy, ale měli nastražené pověstné "neoblíbené" vedení 2:0. Z toho ale hosté těsně po pauze utekli. Myšlenky na zdramatizování utnul ve 49. minutě znovu Chvojka. Utkání dále pokračovalo v nastoleném trendu, kdy se z naskytnutých možností radovali jen hosté. čtvrtou a jak se ukázalo konečnou, zařídil v 57. minutě Vyleta. V tu dobu už byli na place podobně jako v utkání s Rapidem hostující mladíci, kteří zřejmě budou sbírat další minuty i příští týden. Své místo jim totiž přenechá v 75. minutě vyloučený Hlaváč, který si po kritice rozhodčího už za rozhodnutého stavu, minimálně v nadcházejícím utkání nezahraje.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Co do počtu gólových šancí bylo utkání více než vyrovnané, rozdíl byl v tom, že nám se oproti soupeři podařilo některé z nich i proměnit. Opět se nám podařilo do sestavy na závěrečnou půlhodinku nasadit dva kluky z dorostu, kteří svými výkony opět nezklamali. Z tohoto pohledu máme obrovskou radost. Pomyslnou kaňkou byla zbytečná červená karta za nedisciplinovanost. Jsme rádi, že si z Hradiště odvážíme všechny tři body a soupeři přejeme do dalších zápasů hodně štěstí.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - M. Valeček [-] , T. Lapský [-] , M. Blumentritt [-] , J. Rucký [-] (65. J. Kačena [-] ) - V. Sirotek [-] (65. J. Rada [-] ) , H. Vladimír [-] , J. Soukup [-] (76. P. Beneš [-] ) , M. Furár [-] - T. Beránek [-] , V. Krušina [-] -

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - F. Šváb [-] , R. Mašek [-] , L. Chvojka [-] (58. D. Frank [-] ) , M. Brousil [-] , D. Grim [-] (62. F. Bluďovský [-] ) , M. Diviš [-] (70. M. Šulaj [-] ) , P. Vyleta [-] , M. Škoda [-] , L. Honzátko [-] , V. Vilímek [-] (46. J. Hlaváč [-] )

ŽK: 40. M. Furár , 82. T. Lapský - 30. L. Honzátko . ČK: 75. J. Hlaváč .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - JEŽEK Petr, DVOŘÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Václav Šubrt
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy se prosadí, ale 3 body si z Hradiště odveze Vochov po těsné výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů