A. Cirok 21.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice v Chotíkově musely zápas otáčet, ale očekávané tři body nakonec i tak vybojovaly


Branky


21. A. Cirok - 33. D. Oncea , 45. P. Mastný , 62. V. Vránek
16

Chotíkov se před nedělním utkáním propadl po výhře Smíchova na předposlední příčku v tabulce. Pro jeho opětovné opuštění museli domácí vyhrát a začali dobře. Na svůj povedený nástup ale nenavázali a Černicím, které následně třemi brankami duel otočily, podlehli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Chotíkov musel zabrat, aby si vylepšil pozici v tabulce. V zápase to ale neměl mít jednoduché. Přijeli totiž po podzimu čtvrté Černice. Těch se domácí ale v úvodu utkání nezalekli a i přes šance hostů se uali vedení. Ve 21. minutě ji měl na svědomí střelou z dálky Cirok. Bohužel pro domácí se Chotíkov nedokázal vyvarovat zbytečných chyb. Jednu takovou domácí vyrobili ve středu hřiště a vzápětí za ni byli potrestáni, když srovnání obstaral ve 33. minutě po samostatném úniku Oncea. Momentální rozpoložení sil hrálo roli i v úplném závěru poločasu. Ve 45. minutě poslal hosty do vedení zakončením k tyči Mastný.

Druhý poločas už větší počet branek, podobně jako ten první nenabídl. V pohodě hrající hosté si vedení hlídali a navíc krátce po pauze přidali v 62. minutě uklidňující třetí branku Vránkem, který doklepl míč z blízka do poloopuštěné branky. Více ze hry pak měli hosté, ale přítomné publikum už na zajimavé momenty čekalo marně. Nedočkali se ani branky a jelikož rozhodčí nemusel řešit žádné vážnější prohřešky, tak ani karty. Hostům z Černic se tak podařilo udržet kontakt s čelem tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře a vedli jsme. Bohužel ve středu pole jsme pak udělali individuální chyby a soupeř to potrestal.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Kotěšovec, hráč: Zdravím všechny fanoušky fotbalu, především toho nejlepšího. V neděli za anglického počasí jsme v Chotíkově do utkání nevstoupili vůbec špatně. Do 20. minuty jsme si pár šanci vytvořili, ale bohužel bez vstřelené branky. Soupeř se pak jednou krásnou střelou trefil a my jsme tak museli otáčet stav. Díky krásnému balónku za obranu běžel náš rychlík Oncea sám na bránu a ten tak mohl chladnokrevně zakončit po zemi k tyči. Trochu fotbalovosti nechybělo ani ve středu pole, kde úřadovaly trojúhelníky AC Milán, ze kterých se pak náš kapitán Mastný ocitl na hranici vápna, odkud prvoligově umístil míč do pravého horního rohu branky. Do kabin se tak odcházelo s naším jednogólovým náskokem. Druhý poločas byl ze začátku nahoru dolů, ale po 15. minutách hry se vše uklidnilo díky třetímu a poslednímu gólu od Vránka, který z rohu malého vápna velezkušeně zakončil. Zbytek utkání byl spíš už v naší režii, další gól jsme už nepřidali a my tak odjížděli z Chotíkova se třemi body.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - J. Huml [-] (59. L. Kaprál [-] ) , M. Hauer [-] (59. V. Šubrt [-] ) , D. Soukup [-] , O. Svoboda [-] (76. C. Dalakov [-] ) , P. Kolesa [-] , A. Cirok [-] (86. M. Vyskoč [-] ) , M. Tříkač [-] , Š. Kolesa [-] , M. Rubáš [-] , P. Maruš [-] (46. V. Kratochvíl [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - O. Marušinec [-] , D. Oncea [-] (76. J. Kreuzman [-] ) , A. Luzhetskyi [-] (64. J. Hlaváč [-] ) , K. Kuncl [-] (64. T. Cihla [-] ) , P. Mastný [-] , V. Vránek [-] , O. Hlaváč [-] , M. Šmídl [-] (58. T. Engl [-] ) , V. Kotěšovec [-] , V. Motlík [-] (58. J. Pipaš [-] )

ŽK: 22. P. Maruš , 35. A. Cirok .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁVRA Vlastimil - PENA Miroslav, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Daniel Kořenek

Expert: David Tobrman
Tip experta: výhra hostů

Černice pohodlně vyhrají vícebrankovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů