Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 16:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Smíchov si v sestupové bitvě zastřílel proti Hradišti a utekl mu na osm bodů


16

První jarní kolo čekal oba týmy možná jeden z nejdůležitějších zápasů. Utkal se totiž do té doby poslední s předposledním. Smíchov ale řekl sestupovým starostem rázné ne a i když inkasoval jako první, Hradiště nakonec zdemoloval sedmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitost utkání jakoby svazovala v počátku zápasu hráčům domácího Smíchova na umělce plzeňského Petřína nohy. Za úvod plný nepřesností tak byli potrestáni domácí potrestáni v 7. minutě z kopačky Tomáše Beránka. Vedení posledního týmu tabulky a podle všeho i hlavního aspiranta na sestup však ale bohužel pro něj netrvalo dlouho. Už v 17. minutě se trefil nelepší střelce Smíchova Tobrman. Stehný hráč pak v 25. minutě stav utkání dokonce překlopil na stranu Smíchova. Vedoucí branka domácí uklidnila a zbytek poločasu už tak měli plně ve své režii. Tlak, který následně vyvinuli, donutil hostujcící Hradiště kapitulovat ještě jednou, když se těsně před pauzou trefil ve 44. minutě Jaroš.

 

Obrázek hry tomu nenasvědčoval, ale hosté byli stále poměrně blízko na dostřel. Jejich myšlenky na zdramatizování výsledku však smetl krátce po startu druhého dějství v 53. minutě Mičan. Jakým způsobem se budou dělit body tak bylo jasno. Otázkou už bylo jen výše skóre. Smíchov totiž i přes množství nepřesností pokračoval v aktivitě. Jejich snaha ale ne a ne skončit dalšími góly. Nakonec se přítomní divácí dočkali až tešně před závěrečným hvizdem a to ne jen jednou. V 85. minutě přidal pátý gól Bačkovský, v 88. minutě šestý Míčka a v 90. minutě uzavřel střelecký účet zápasu svou druhou brankou Bačkovský.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Prvních 10 minut od nás bylo zbytečně nervózních a pustili jsme tím Hradiště do vedení. Jinak jsme zápas víceméně kontrolovali a soupeře dostávali pod tlak. Rozhodně to ale z naší strany nebylo nijak přesvědčivé a v dalších zápasech budeme muset výkonnostně hodně přidat, protože na jiné soupeře, při vší úctě k Hradišti, to stačit nebude.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - V. Marushchak [-] (46. J. Gruncl [-] ) , P. Míčka [-] , M. Chudoba [-] (60. R. Hess [-] ) , D. Tobrman [-] , J. Jaroš [-] (46. D. Bešta [-] ) , D. Hranáč [-] , M. Strejc [-] (46. M. Bačkovský [-] ) , V. Duspiva [-] , J. Dlabač [-] , J. Vurm [-] (46. B. Mičan [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - H. Vladimír [-] (67. P. Beneš [-] ) , T. Lapský [-] , J. Ženíšek [-] - M. Blumentritt [-] , P. Henrich [-] (67. J. Rada [-] ) , M. Furár [-] - - J. Rucký [-] (67. J. Kačena [-] ) , N. Bilunyk [-] , M. Beránek [-] , T. Beránek [-]

ŽK: 48. M. Bačkovský - 20. M. Beránek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - JEŽEK Petr, FREMUND Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: David Tobrman
Tip experta: výhra domácích

Na kluky z Hradiště se osobně moc těším, spoustu z nich znám, navíc se utkání dá označit za derby. Zápas o “6 bodů“. Věřím, že vítězstvím v tomto zápase odstartujeme šňůru výher.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích