0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov dlouho odolával, nakonec ale proti Rapidu jednou kapituloval


Branky


16

O favoritovi duelu bylo před jeho začátkem jasno. Mimo tabulkového postavení hovořilo pro hosty i to, že se domácí museli obejít bez střelce Křena i dalších hráčů základní sestavy. Zkušenější hráče tak museli zastoupit mladíci, kteří Rapidu dlouho odolávali, ale bezgólovou remízu nakonec nevybojovali. Hosté tak stáhli ztrátu na čelo na pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Někteří hráči Rapidu viděli přírodní trávu po několikatýdenní pauze a tak se do utkání pustili s chutí. Svého soupeře, který svou sestavu výrazně omladil, přehrávali od úvodních minut. Žádná ze střel ale nezaskočila Mráze v brance domácích. To samé platilo i o rohových kopech a standardkách, které hosté buď nedokázali kvalitně zahrát nebo je sbíral už zmiňovaný Mráz. Domácí se sem tam osmělili a pokusili se vyrazit do rychlých protiútoků, k výrazněšímu ohrožení branky to ale nevedlo.

 

Vypadalo to tedy, že je jen otázkou času, kdy hosté vsítí první branku zápasu. Obzvlášť, když domácí, už tak přořídlé opory, opouštěli v průběhu druhé půle hrací plochu při střídáních. V jednu chvíli tak bylo na domácí straně pět hráčů ročníku 2008 nebo mladších. A ti se rozhodně neztratili. Rapidu, kterému pod vědomím utíkajícího času trochu docházela trpělivost, statečně vzdorovali. Spíše než velké šance byli od hostů k vidění pokusy o samostatné akce a nepřesná předfinální fáze. Vysvobození pro Rapid přinesl až v 76. minutě zkušený Čupalka, který nápřáhl za hranicí šestnáctky a střelou k tyči se nemýlil. Jediná přesná trefa se nakonec ukázala jako vítězná, jelikož už se jen v 90. minutě musel ze hřiště po dvou žlutých kartách v rychlém sledu pakovat domácí Honzátko.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: V utkaní byli daleko aktivnější a nebezpečnější hosté, kterým se snaha vyplatila zejména v závěru tohoto klání. Naší snahou bylo zapracovat co možná nejvíce hráčů z mladšího dorostu, což se nám povedlo…

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Po dlouhém období na umělkách se zápas hrál konečně na přírodní trávě. Trochu to skákalo, ale hřiště bylo dobře připravené. V první půli jsme měli určitě herní převahu, spoustu střel, rohů, standardek, ale žádnou jsme neproměnili a několik jich zlikvidoval pozorný brankář. Domácí hrozili z rychlých brejků, především nebezpečným kanonýrem Vyletou. Věřili jsme, že ve druhé půli, navíc po odstoupení několika domácích opor, rychle rozhodneme, ale nedařila se nám kombinace a utápěli jsme se v sólo akcích, nepřesných přihrávkách, hra se na obou stranách rozkouskovala fauly a druhý poločas moc fotbalové krásy nepobral. Nakonec rozhodl střelou zpoza vápna k tyči náš kapitán Míra Čupalka. I přes hubený výsledek 0-1, myslím, že tři body jsou pro nás zasloužené.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - D. Grim [-] (75. M. Šulaj [-] ) , J. Jelínek [-] (63. F. Bluďovský [-] ) , D. Frank [-] , J. Süsz [-] , M. Diviš [-] , P. Vyleta [-] (46. M. Mayr [-] ) , M. Škoda [-] , J. Novák [-] (75. M. Potůček [-] ) , L. Honzátko [-] , V. Vilímek [-] (65. M. Mayr [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Votava [-] , M. Čupalka [-] , M. Peroutka [-] (65. M. Lepič [-] ) , J. Holík [-] , M. Novák [-] (75. V. Sidoran [-] ) , V. Fleissig [-] , M. Brůček [-] (46. P. Zikmund [-] ) , M. Klimeš [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

ŽK: 28. M. Škoda , 81. M. Diviš , 86. L. Honzátko - 57. J. Holík . ČK: 90. L. Honzátko .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - HAČKA Jakub, EHM Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: David Tobrman
Tip experta: výhra hostů

Rapid má letos solidně našlápnuto, šikovní mladí kluci vepředu urvou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích