Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:15

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín sestřelil Svéradice, o svém vítězství rozhodl už v první půli


Branky


16

Mochtín porazil v 19. kole poslední Svéradice 6:0. Domácí rozhodli o svém vítězství už v prvním poločase, kdy soupeři nasázeli pět branek. V 60. minutě přidal šestou branku Pretzelmayer, který si na své konto připsal hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozjeli gólostroj

Skóre se měnilo již ve 2. minutě, kdy z pravé strany pronikl do pokutového území soupeře domácí Žiak a přesnou přihrávkou našel zcela volného Pretzelmayera, pro nějž už nebylo obtížné skórovat, 1:0. V 16. minutě si oba hráči role vyměnili. Pretzelmayerovu přihrávku do běhu zužitkoval Žiak jak nejlépe mohl a bez větších obtíží zvýšil na 2:0. Domácí hráli rychlý svižný fotbal, který působil Svéradicím velké problémy. V 19.  minutě našel Velka pěknou přihrávkou Kutku a ten rovnou z první propálil gólmana, 3:0. Ve 28. minutě už to bylo 4:0, když se znovu trefil Pretzelmayer. Hostující tým měl v defenzivě den otevřených dveří a ve 35. minutě přispěl k další brance hostující Staněk, jenž si nešťastně srazil balón do vlastní branky. 

 

Pretzelmayer si došel pro hattrick

Druhý poločas v nastoleném trendu nepokračoval. Mochtín si byl dobře vědom pětibrankového náskoku a zbytečně se nikam netlačil. Postupem času se přizpůsobil hře Svéradic a v obraně začal chybovat. Hosté si vypracovali několik vyložených příležitostí, ke své smůle však mířili vedle. V 60. minutě udeřili opět domácí. Pretzelmayer využil dobrého postavení a přesnou střelou zvýšil na 6:0, čímž zároveň dokončil hattrick. Domácí tým měl ve zbytku zápasu ještě několik šancí, při jedné z nich zachránila Svéradice od inkasování sedmé branky tyč. Mochtín zvítězil v 19. kole nad posledními Svéradicemi jednoznačně 6:0 a posunul se na páté místo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, asistent trenéra: Myslím si, že první poločas jsme naprosto ovládli. Vynikali jsme v kombinaci, hráli jsme týmově a soupeři jsme vstřelili pět branek. Po přestávce jsme trochu přestali hrát, Svéradice si vypracovaly dvě dobré šance na snížení, ale ty neproměnily. My jsme naopak přidali šestý gól a posléze jsme ještě mohli vsítit další branky. Následně jsme opět začali hrát naši hru a ve zbytku zápasu už jsme soupeře k ničemu nepustili.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
V. Hromada [-] - P. Blažek [-] (81. M. Horský [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , D. Gajdušek [-] (56. P. Kovařík [-] ) , T. Velek [-] (46. O. Sedláček [-] ) , M. Kutka [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , D. Höfler [-] (56. R. Smolík [-] ) , J. Lysek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (56. V. Větrovec [-] ) , D. Staněk [-] , T. Lávička [-] , F. Prokopius [-] (40. J. Renč [-] ) , V. Staněk [-] , V. Brůha [-] , V. Červený [-] , M. Doležal [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 63. P. Blažek .
Hráči zápasu: J. Bejvl , J. Pretzelmayer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLABÝ Otto - HOŠEK Jaroslav, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Milan Šlehubr
Tip experta: výhra domácích

Mochtín by doma neměl mít problém nad Svéradicemi zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů